tiistai 8. huhtikuuta 2014

"Anokaa, niin te saatte"

Rakas Lähimmäiseni, muistatko, että Jaak.4:2 sanoo: "Teillä ei ole, sentähden ettette ano," Ja muistatko sen, että Joh.16:24 lupaa, "Anokaa, niin te saatte." Katsoin Raamatun sanakirjasta anoa sanaa. Siellä oli ainakin 25 suoraa kehoitusta anomaan. Jumala haluaa siunata meitä rukouksessa. Hän kehottaa anomaan! Katsellaan ympärillemme. Rukoillaan niiden puolesta, jotka sairastavat ja kärsivät,eivätkä löydä apua.

Kuulin pienen lapsen sairaudesta. Hän oli jatkuvasti teholla. Eräänä aamun soitin omaisille, että aloitetaan rukous lapsen puolesta. Jumala voi häntä auttaa! Jumala kuuli rukouksemme. Lapsi on nyt terve ja käy tarhassa normaalisti. Nyt on aika kiitoksen! Jumala näkee, että iloitsemme Hänen vastauksestaan. Jumala on puhunut meille siitäkin, että vain yksi palasi kiittämään.

Nyt on rukouksessani ollut lapsi, joka on vielä äidin kohdussa. Hänellä on sydänvika. Olen kysellyt Isältä, voiko Hän korjata sydämen tältä vauvalta ennen hänen syntymäänsä? Viime yönä sain kehoituksen kestävään rukoukseen. Kuulin epäuskon sanan: "jos voit?"

Rakas Jumala, meidän järkemme ei käsitä sitä, mitä kaikkea Sinä voi meidän elämässämme tehdä. Me emme ymmärrä, että Sinä todella voit tehdä enemmän kuin me osaamme ja ymmärrämme. Vahvista meidän uskoamme! Muistuta meitä näinä päivinä, kuinka valtava on ylösnousemusvaima, jolla Sinä Jeesuksen herätit ja jolla Sinä meidät kaikki herätät viimeisenä päivänä. Muistuta meitä, että Sinä, Kaikkivaltias Jumala, vaikutat joka päivä elämässämme. Ole ylistetty, rakas Taivaallinen Isä! Aamen

Tänä aamuna, 8.4.2014, rakkaudella Mummi2 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Paljon on meillä rukoiltavia asioita, vajavaisin taidoin itsekukin varmaan rukoilee.
Silti, on niin turvallista jättää kaikki Taivaallisen Isän käsiin.

mummi kirjoitti...

Rakas Rosina, siinä onkin Jumalan lahja, että Hän tuntee meidät ja tietää taitomme. Me saamme sanoa asiamme rukouksessa niin kuin se meille luontuu. Isän korva kuulee. Hän ilahtuu! Ja haluaa auttaa rakasta, kalliisti lunastettua, lastaan. Hän sanoo: "Anokaa, niin te saatte." Mummi