torstai 24. huhtikuuta 2014

Jeesus ilmestyy tänäänkin.

Rakas Lähimmäiseni! Nyt on tullut aurinkoinen kevät Vaasaan! Ovat alkaneet kevättyöt. Narsissien sipulit piilotin multaan ja istutin kevätorvokit. Siinä jo piili sudenkuopa. Nostin varomattomasti kastelukannua, niin selkä venähti. Mummi taitaa olla jo liian hauras tai taitamaton pihatöihin tässä iässä. Rakas ystävä, nosta Sinä taiten kastelukannua. Käytä reisilihaksia, niin selkä säästyy!


Jeesuksen jalanjäljille pääsemme tänään Matteuksen opastuksella. Luku 16: 9-16: "Mutta ylösnousemisensa jälkeen hän varhain aamulla viikon ensimmäisenä päivänä ilmestyi ensiksi Maria Magdaleenalle, josta hän oli ajanut ulos seitsemän riivaajaa. Tämä meni ja vei sanan niille, jotka olivat olleet Jeesuksen kanssa ja jotka murehtivat ja itkivät. Mutta kun he kuulivat, että Jeesus eli ja että Maria oli hänet nähnyt, eivät he uskoneet. Ja sen jälkeen hän toisenmuotoisena ilmestyi kahdelle heistä, heidän kävellessään, matkalla maakylään. Hekin menivät ja veivät sanan toisille, mutta nämä eivät uskoneet heitäkään. Vihdoin hän ilmestyi myöskin niille yhdelletoista heidän ollessaan aterialla; ja hän nuhteli heidän epäuskoaan ja heidän sydämensä kovuutta, kun he eivät uskoneet niitä, jotka olivat nähneet hänet ylösnousseeksi. Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu, mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen."

Rakas Jeesus, Kiitos, että Sinä, Ylösnoussut Vapahtaja, kuulet tänään jokaisen hätääntyneen avunhuudon! Kiitos, että Sinä tulet! Kiitos, että otat pois synnit ja viet väsyneen Isän syliin lepäämään! Kiitos, että vastasit minun huutooni neljäkymmentä vuotta sitten ja olet joka päivä ollut läsnä ja auttanut! Aamen.

Tänä aamuna, 24.4.2014, rakkaudella Mummi


4 kommenttia:

Aamurusko kirjoitti...

Kiitos rakas mummi.
Aamun..avauksesta Voimia ja jaksamist tähän ja tuleviin päiviin.
Jumalan virta on vettä täynnä. Halleluja

Pekka kirjoitti...

Kiitos taas tämän päivän sanasta.Blogisi kirjoituksissa on hengellistä ravintoa.

Toivottavasti selkäsi tervehtyy. Itse olen havainnut hyväksi kipuvoiteen.Se on kylmägeelin tapaista.Sitä kannattaa selkään voidella.

Lämpimiä kevät päiviä sinne Vaasaan ja Jumalan siunauksellista huolenpitoa toivottelen.-Pekka-

mummi kirjoitti...

Rakas Aamurusko, kiitos toivotuksistasi!Sinullekin toivon Isän huolenpitoa ja armohoitoa! Totisesti, Jumalan virta on elävöittävää vettä täynnä jokaisen juoda! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Pekka, kiitos, että löydät ravintoa kirjoituksistani. Silloin olen jaksanut kuunnella Jumalan puhetta. Kiitos,Isä, ravinnosta! Selkä paranee varmasti, kun kaikki te rakkaat lukijani sitä rukoilette! Kiitos teille ja kiitos Isälle! Mummi