tiistai 29. huhtikuuta 2014

Synnintunto

Rakas Lähimmäiseni, oletko herännyt uuteen aamuun taakkanasi eilinen töppäys. Toimit väärin, nyt ystäväsi kärsii siitä. Pyhä Henki on nostanut asian mieleesi ja Jeesuksen rakkaus vaatii anteeksipyyntöä. Valvova kristitty tuntee tilan synnintunnoksi, Jumaln tahdon vastaiseksi teoksi. Anteeksipyyntö ystävältä ja Jeesukselta korjaa asian.

Avasin eilen illalla pienen kirjasen "Kallis hunajanpisara." Sivulla puhuttiin synnintunnosta. Haluan kirjata sanat Sinulle: "Kun synnintunto on herännyt, varo, ettet rauhoita sitä muulla kuin Kristuksen verellä, sillä muuten paadut. Tee Kristus rauhaksesi, ( Ef.2: 14: "Sillä hän on meidän rauhamme, hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden.") älä velvöllisuuksiesi täyttämistä, kyyneleitäsi tai muuta sellaista. Sinä voit ajaa Kristuksen luotasi yhtä hyvin hyvillä teoillasi, kuin synneilläsi.

Katso Kristukseen ja tee niin paljon töitä kuin tahdot. Seiso koko painollasi Kristuksen vanhurskauden varassa. Varo,ettet seiso toisella jalallasi oman vanhurskautesi vasassa ja toisella jalallasi Kristuksen vanhurskauden varassa. Siihen asti, kun Kristus tulee ja istuutuu armoistuimelleen sinun omassatunnossasi, ei siellä ole muuta kuin syntivelkaa, kauhua  ja sellaisia epäilyksiä sielun heitellessä toivon ja epätoivon välillä, mikä tila ei ole evankeliumin hengen mukaista."

Jeesus ottaa pois synnin ja syyllisyyden ja rauhoittaa sydämen. Hän on tullut maailmaan pelastamaan meidät ihmiset synnin ja kuoleman vallasta. Pääsiäisenä Jeesus Kristus sen teki.  Kiitetään Jeesusta syntien anteeksisaamisen rauhasta! Aamen

Tänä aamuna, 29.4.2014, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

1Pe 4:7 Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan.

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, rukous on etuoikeutemme viipyä lähellä Isää Jeesuksen nimessä. Jumala kuulee ja vastaa! Kiitetään Pyhää Jumalaa! Mummi

sylvi kirjoitti...

Kiitos mummi!