sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Näemme ihmeitä

Rakas Lähimmäiseni, tämän lepopäivän teksti kaikessa yksinkertaisuudessaan ilmaisee meille sen kuka näkee ilmeen. Joh. 21: 1-14. Opetuslapset olivat väsyneitä. He olivat kalastaneet koko yön, mutta eivät saaneet mitään. Silloin Jeesus ilmestyi heille. "Niin Jeesus sanoi heille "Lapsukaiset, onko teillä nitään syötävää?" He vastasivat: "Ei ole." Hän sanoi heille: "Heittäkää verko oikealle puolelle venettä, niin saatte.""

Mitä tapahtui? Opetuslapset heittivät verkot OIKEALLE PUOLELLE VENETTÄ, ja näkivät ihmeen. Opetuslapsille selvisi, että hän oli Jeesus. Vaikka he olivat kalastaneet koko yön,eivtkä saaneet mitään, he uskoivat Jeesuksen sanan: "Heittäkää verkko oikealle puolelle venettä, niin saatte." He tekivät niin, vaikka se tuntui mielettömältä. Opetuslapset tiesivät, että, Jeesuksen sanassa on voima ja, että hän, joka tekee Hänen sanansa mukaan, näkee ihmeen.

Verkko tuli täyteen kaloja ja opetuslapset saivat aterioida Jeesuksen kanssa hiilloskalaa ja leipää. se oli jo kolmas kerta, kun Jeesus ilmestyi opetslapsilleen ylösnousemuksensa jälkeen.

Kiitos, rakas Jeesus, että Sinä elät tänäänkin kanssamme. Kiitos siitä, että Sinun nimessäsi on voima. Me saamme rukoilla Isää, Jeesuksen nimessä, ja nähdä ihmeitä. Kiitos, rakas Isä, että nostit pikku-Vilhon teholta leikkimään toisten lasten kanssa. Ja kiitos, että selkäkipuni lähti pois! Ole ylistetty, ylösnoussut Vapahtajamme Jeesus Kristus, Pyhä Henki ja Taivaallinen Isä! Aamen

Tänä aamuna, 27.4.2014, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: