maanantai 7. huhtikuuta 2014

Oikea paasto

Rakas Lähimmäiseni, elämme paastonaikaa, meidän Vapahtajamme kärsimyksen aikaa. Kun herään kello kolme, Herra johdattaa silmäni Jesajan lukuun 58, jossa puhutaan paastosta. Itsensä kurittaminen ei ole Jumalan mieleinen paasto. Lue, rakas Lähimmäiseni koko luku, siinä Herran suu puhuu. Kirjaan tähän joitakin jakeita. Mietitään niitä ja mietitään Jumalan lupaamia siunauksia.

Eikö tämä ole paasto, johon minä mielistyn: että avaatte vääryyden siteet, irroitatte ikeen nuorat, ja päästätte sorretut vapaiksi, että särjette kaikki ikeet? Eikö tämä: että taitat leipää isoavalle ja viet kurjat kulkijat huoneeseesi, kun näet alastoman, vaatetat hänet, etkä kätkeydy siltä, joka on omaa lihaasi? Silloin sinun valkeutesi puhkeaa esiin niinkuin amurusko, ja haavasi kasvavat nopeasti umpeen; sinun vanhurskautesi käy sinun edelläsi ja Jumalan kunnia seuraa suojanasi.

Silloin sinä rukoilet ja Herra vastaa, sinä huudat ja hän sanoo: "Katso, tässä minä olen." Jos sinä keskuudestasi poistat ikeen, sormella- osoittelun ja vääryyden puhumisen, jos taritset elantosi isoavalle ja ravitset  vaivatun sielun, niin valkeus koittaa sinulle pimeydessä ja sinun pilkkopimeäsi on oleva niinkuin keskipäivä."

Rakas Jumala, Sinä siunaat meitä, kun teemme Sinun tahtosi. Sinä siunaat meitä Poikasi Jeesuksen Kristuksen kautta, sillä Hän teki Sinun tahtosi. Kiitos, että Pyhä Henki auttaa meitä ja johdattaa meitä, jotka helposti horjahdamme. Jeesus, kuljeta meitä kädestä pitäen! Aamen

Tänä aamuna, 7.4.2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: