lauantai 5. huhtikuuta 2014

Ennusmerkkejä

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus on sanonut, että löytyneekö uskoa maan päältä, kun Hän palaa kirkkaudessaan tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Hän on sanonut myös, että etsikää ensin Jumalan vltakuntaa ja hänen vanhurskauttansa niin myös kaikki tämä teille annetaan.

Lopun aikoina Jumalan Sana on kateissa. Yhä useammat myyvät hallintavaltansa saatanalle ja menehtyvät sen elämän raskauteen. Yhä vähemmän kaikuvat Jeesuksen sanat ihmisten korvien kuulla. Tämän aamun Sana sen todistaa: "Ihmiset hoippuvat mereltä merelle pohjoisesta etelään he harhailevat etsimässä Herran sanaa, mutta eivät löydä." Aam.8: 12.

Eilen illalla keskustelin ystävän kanssa ja hän antoi minulle kuusi jaetta Jeesuksen puheesta Matt. 24: 6-10: Ne kuvaavat aikaa, jossa elämme. Ne sanat ovat lopun ajan ennusmerkkejä. Jaan ne kanssasi ja kehoitan Sinuakin rukoukseen: " Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette pelästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja  maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. Silloin teidät annetaan vaivaan ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattavaksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toinen toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan."

Rakas Jumala, anna meille voimia rukoilla ihmisten puolesta tänä aikana, sillä monet kärsivät paljon, eivätkä löydä lohduttajaa. Osoita , Isä, meille avuntarvitsijat. Isä, anna meidän lapsiesi rakastaa toisiamme Sinun rakkaudellasi, että ihmiset ymmärtäisivät, että Sinä olet lähettänyt Jeeuksen maailmaan pelastamaan kaikki ihmiset Jumalan lapsiksi." Aamen

Tänä aamuna, 5.4.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: