perjantai 25. huhtikuuta 2014

Mikä on totuus

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla kello 23 Isä näki hyväksi parantaa selkäni! Venyttelin sitä keittiön ovessa, kuten olin tehnyt jo viikon verran. Kädet oven päällä ja jalat maassa. Silloin puristuksessa ollut hermo vapautui ja livahti oikealle paikalleen. Kiitos Jumalalle! Kiitos Teille ystävät rukouksista! Voin kertoa Sinulle, että tämä on paras ensiapu selän venähdykseen. Työterveyshuollossa monet parantuivat jo terveysaseman ovella.

Ylösnousseen Jeesuksen jalanjälkiä seuraamme Matteuksen mukaan Matt.28:8-15: "Naiset lähtivät heti haudalta, yhtaikaa peloissaan ja riemuissaan, ja riensivät viemään sanaa Jeesuksen opetuslapsille. Mutta yhtäkkiä Jeesus tuli heitä vastaan ja tervehti heitä. He menivät hänen luokseen, syleilivät hänen jalkojaan ja kumarsivat häntä. Silloin Jeesus sanoi heille: "Älkää peljätkö! Menkää samomaan veljilleni, että heidän pitää lähteä Galileaan. Siellä he näkevät minut.

Naisten ollessa matkalla muutamat vartiomiehistä menivät kaupunkiin ja kertoivat ylipapeille kaiken mitä oli tapahtunut. Silloin nämä kokoontuivat neuvottelemaan yhdessä vanhimpien kanssa ja päättivät antaa sotilaille suuren summan rahaa. He sanoivat sotilaille: "Sanokaa, että hänen opetuslapsensa tulivat yöllä, kun te nukuitte ja varastivat hänet. Ja jos tämä tulee maaherran korviin, me kyllä lepytämme hänet ja järjestämme niin, ettei teille koidu ikävyyksiä." Sotilaat ottivat rahat ja tekivät niin kuin heille oli sanottu. Heidän kertomustaan on juutalaisten keskuudessa levitetty tähän päivään asti."

Rakas Jumala, avaa juutalaisten ja kaikkien tietämättömien korvat kuulemaan, mikä on totuus Jumalan tahdosta. Anna ilosanoman Jeesuksesta vallata heidän sydämensä, että he voivat tulla Sinun lapsiksisi.Aamen

Tänä aamuna, 25.4.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Aamurusko kirjoitti...

Ihanaa kuulla, että selkäsi parani..
Kiitos Herralle näin hän meitä hoitaa ja auttaa.
Jumalan virta on vettä täynnä..

mummi kirjoitti...

Rakas Aamurusko, iloitsen selän paranemisesta! Kipeä selkä on vanhalle tosi iso vaiva! Jumalan virta on totisesti vettä täynnä! Mummi