perjantai 9. lokakuuta 2015

Jeesus, meidän rauhamme.

Rakas Lähimmäiseni, kun herään kello viisi, mittarini kertoo pakkasta olevan 7,5 astetta. Voiko se olla totta? On vilu ulkona ja vilu sydämessä! Rakkaat ystävät, rukoillaan tämän maailmamme puolesta. Ison sodan uhka on suurempi kuin aikoihin. Rukoillaan Israelin puolesta. Rukoillaan oman maamme puolesta! Rakas Jumala, anna päättäjille viisautta! Ole yksityisen ihmisen kanssa hänen hädässään. Lääkitse, Jeesus. kärsiviä ihmisiä kaikkialla! Kiitos, että Sinä Jeesus olet rauhan Ruhtinas! Sinä, Jeesus, rauhoitat sydämemme. Puolustajamme Pyhä Henki avaa meille Jumalan Sanan turvan, kun siihen tartumme. Aamen.

Kuunnellaan Jeesuksen rauhoittavia sanoja Hänen jäähyväispuheestaan Joh. 14, ja Luotetaan Jeesukseen koko painollamme:
"Älköön teidän aydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä missä minä olen. Ja mihin minä menen - tien sinne te tunnette."

"Minä olen tie, totuus ja elämä, ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. Jos te olisitte tunteneet minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni, tästälähin te tunnette hänet ja te olette nähneet hänet.... Uskokaa minua, että minä olen Isässä ja että Isä on minussa, mutta jos ette, niin uskokaa itse tekojen tähden."

"Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me jäämme hänen tykönsä asumaan.... Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on teille lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut. Rauhan minä jätän teille, minun rauhani - sen minä anna teille. En minä anna niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen, alköönkä peljätkö."

Tänä aamuna, 9,10,2015, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olenko aamun ensimmäinen? :)

Mitä mieltä olet ihan rehellisesti sanottuna tuosta kohdasta, jota lainasit (Jeesuksen sanat) Johanneksen 14. luvussa: "Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun." Miten ymmärtäisit tämän, tarkoittiko Jeesus sitä, että hän olisi tuo Jumala, johon hän kehotti uskomaan?

Mitä hän tarkoitti?

mummi kirjoitti...

Rakas uncdeman, Jeesus tarkoitti juuri sitä, mitä Hän sanoi! Hän sanoi: "uskokaa Minun Isääni, Jumalaan, maan ja taivaan ja kaikkiien ihmisten Luojaan, ja uskokaa Minuun, Jumalan ainoaan Poikaan, joka ristinkuolemalla ja yläsnousemuksella lunasti kaikille ihmisille Jumalan lapseuden ja iankaikkisen elämän." Jokainen, joka uskoo tähän Jumalan Pojan, Jeesuksen, pelastustyöhön, on Jumalan lapsi ja perii iankaikkisen elämän. Jeesus lupaa tässä, että Isä lähettää Pyhän Hengen jokaiselle Jumalan lapselle puolustajaksi, oppaaksi ja uskon eläväksi tekijäksi. Pyhä Henki avaa Raamatun Sanan ja elää Jumalan lapsen sydämessä johdattaen ja varjellen. Raamattu kertoo meille kaiken Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä. Me saamme elää Jumala-yhteyden todeksi omassa elämässämme. Minä olen saanut nähdä, että Jumalan Sana on totta. Olen saanut olla uskossa Jeesukseen Kristukseen neljäkymmentäyksi vuotta. Kiitos Jumalalle! Mummi