perjantai 16. lokakuuta 2015

Lepo Herrassa.

Rakas Lähimmäiseni, herään kello kahdelta yöllä. On täysi hiljaisuus. Vain tähdet taivaalla tuikkivat ja kertovat, että Jumala valvoo. Ystävä kertoi eilen, kuinka raskasta on, kun uni ei tule ja mieltä painavat monet taakat. Rukoillaan kaikkien taakoittettujen puolesta. Rukoillaan unta unettomille ja rauhaa rauhattomille. Rukoillaan, että synnintunto vie jokaisen ihmisen Jeesuksen armohoitoon.Me tiedämme, että Isä kuulee rukouksemme Jeesuksen nimessä ja Jeesus, parhain ystävämme, ottaa pois synnit ja taakat ja antaa rauhan sydämeen.

Juha Vähäsarja on valinnut tähän aamuun Jeesuksen Sanat: Matt.11:28: "Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon."

"Lepo Herrassa voidaan löytää hetkessä, kun armo saa kirkastua. Sydän rauhottuu, uskonasiat tuntuvat selviltä, sydämessä on rauha. Useammin lepo Jeesuksessa on kuitenkin pitemmän tien tulos. Uskontien alku on iloinen, mutta levoton. On paljon epäselviä asioita, luottamuksen heilahtelua ja tunteiden varassa leijumista.
Lepo vahvistuu, kun saamme oppia tuntemaan Jeesuksen persoonaa ja työtä. Kun meille selviää Jeesuksen täytetyn työn merkitys ja hänen rakkautensa syntistä ihmistä kohtaan, niin me alamme luottaa häneen. Opimme, että vaikka me olemme uskottomat, on Jumala uskollinen, eikä armoaan ja kutsumistaan kiellä. Uskallamme jättää aseemme Jeesuksen jalkojen juureen. ja levätä hänessä. On elämä ympärillä sitten myrskyä tai tyyntä."

Kiitos, rakas Jeesus, että Sinä peset puhtaaksi sydämemme ja annat rauhan, ja rauhallisen unen Isän sylissä! Aamen.

Tänä aamuna, 16.10.2015, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei unohdeta Jumalaa, häntä ei saa jättää Jeesuksen varjoon :)

mummi kirjoitti...

Jumala on Isä ja Jeesus on Poika. Kukaan ei voi tulla Isän luo, ellei Poika, Jeesus, häntä vedä. Ja sitten on vielä Pyhä Henki, Puolustajamme! Mummi