lauantai 31. lokakuuta 2015

Pyhäipäivänä.

Rakas Lähimmäiseni, tänään on pyhäinpäivä. Jo eilen veimme kynttilät rakkaidemme haudalle. Tänään niitä tulee paljon lisää. On ikävä poisnukkuneita. On murhemieli ja kyyneleet. Mutta meillä on toivo Jeesuksessa, meidän Herrassamme! Me tapaamme vielä! Sain pienen runon isäni lähdön tunnelmissa. Kirjaan sen Sinulle, Lukijani:            
                                        "Myöhäiset askelet tummassa illassa
                                          ruostunut portti narahtaa
                                          kivet kuin kumarat kulkijat
                                                     kynttiläsilmät lumivaipassa

                                          vielä syttyy yksi lumen syliin
                                                      särkyy timanteiksi

                                          me tapaamme vielä"

Lauletaan Simo Korpelan tuttu virsi 626: "Tuolla taivaan asunnoissa autuaissa Jumalan itku on ja murhe poissa, siellä ilo ainian. Oi, jos sinne minäkin murheen maasta pääsisin! Siellä eivät turmiota kuolema ja synti tee, loppunut on synnin sota, siellä rauha vallitsee. Oi, jos sinne minäkin murheen maasta pääsisin! Siellä helkkyy mykkäin kieli, kuulee korvat kuurojen, selkeääpi synkkä mieli, rammat hyppää riemuiten. Oi, jos sinne minäkin murheen maasta pääsisin! Siellä ruumiit aivan uudet,puhtaat, kirkkaat kokonaan, tänne jäävät vajavuudet, synnin arvat päälle maan.Oi, jos sinne minäkin merheen maasta pääsisin."

Rakas Jeesus, kiitos, että Sinä lohdutat tänään kaikkia, joka surevat rakkaitaan. Ristillä Sinä, Jeesus, levitit kätesi ja sanoit: "Se on täytetty!" Kukaan meistä ei jää sen syleilysi ulkopuolelle. Sinä armahdat jokaista, joka Sinua avukseen huutaa. Sinä, Jeesus, olet valmistanut meille sijan Isän kotiin Taivaaseen! Kiitos rakkaudestasi, Isä, Poika ja Pyhä Henki! Aamen.

Ps, Kuuntele Hengellisen musiikin toivekonserttia Radio Vaasasta tänään klo 10-13!

Tänä aamuna, 31.10.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: