keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Mitä tarkoittaa parannuksen tekeminen?

Rakas Lähimmäiseni, syksy etsii sijaansa kotipihassani, Kärhöt ovat antaneet sille periksi, mutta muutamat keltaiset orvokit, jotka on istutettu toukokuussa, uhmaavat pakkasta, ja loistavat vielä ilokseni, kun astun ulos kodistani. Kiitos, Isä, attä Sinä siunaat meidän kaikkien lähtemiset ja tulemiset tänäänkin!

Jos Sinä, rakas Lukijani uskot, että Jeesus on ristillä lunastanut Sinut Jumalan lapseksi ja taivaan perilliseksi, Sinulla on rauha Jumalan kanssa. Pyhä Henki johdattaa Sinua, ja Jumala kuulee rukouksesi Jeesuksen tähden ja Jumalan Sana lohduttaa Sinua ja Jeesus ottaa pois syntitakkamme ja antaa rauhan sydämeen.

"Tulkaa, selvittäkäämme, miten asia on, sanoo Herra.- Vaikka teidän syntinne ovat verenpunaiset, ne tulevat valkeiksi kuin lumi. Vaikka ne ovat purppuranpunaiset, ne tulevat vakeiksi kuin puhdas villa." Jes.1:18.

Juha Vähäsarja jatkaa tästä: "Kutsu parannukseen tuntuu vastenmieliseltä ja peloittavalta. Mieleen nousevat parannuksen vaatijat, jotka eivät kuuntele, vaan pyrkivät painostamaan samaan muottiin jokaisen vastaantulijan. Parannusta pidetään jonain sellaisena muutosvaatimuksena, jossa ihmisen persoonalle tehdään luvatonta väkivaltaa.


 Jumalan Sanan mukaan parannus merkitsee kuitenkin muuta. Se on sitä, että syyllinen saa syyllisyytensä anteeksi ja että syntien verenpunainen valka julistetaan sovitetuksi. Parannus on sitä, että me emme turvaudu enää tämän maailman jumaliin, vaan panemme toivomme elävään Jumalaan, joka voi oikeasti auttaa meitä. Parannus tarkoittaa palaamista siihen armoon, joka meille on annettu jo kasteessa. Parannus on yksinkertaisesti käännös toiseen suuntaan, mielenmuutos, jossa Jumalasta tulee jälleen meidän Jumalamme, sydäntemme turva. Sillä se, johon me turvaamme hädässämme, on todellisuudessa meidän Jumalamme." Vapauteen Kristus vapauttaa meidät!

Tänä aamuna, 14.10,2015, rakkaudella Mummi.


1 kommentti:

Valkoinen Puuhevonen kirjoitti...

Kiitos Mummi!
Tämä on niin ja amen!

Kiitos Jeesus rakkaudestasi, hyväksynnästäsi!
Armostasi meitä kohtaan!!