perjantai 30. lokakuuta 2015

Jumalan huolenpito.

Rakas Lähimmäiseni, Isä on varjellut ja siunannut meitä yön levolla. Tänään valmistaudumme kahteen lepopäivään, huomiseen, pyhäinpäivään ja sunnuntaihin. Monet lähtevät matkalle. Herra siunaa meitä kaikilla teillämme!

Sinulla, joka ausut Vaasan kuuluvuusalueella on mahdollisuus seurata huomenna, pyhäinpäivänä  hengellisen musiikin haastetoivekonserttia Radio-Vaasassa klo 10-13. Voit myös soittaa ja tukea Lähimmäisyhdistýsta auttamaan avun tarpeessa olevia lähimmäisiämme, niin saat kuulla oman toivekappaleesi. Herra siunatkoon konserttimme, kaikki kuulijat, auttajat ja autettavat! Yllättäin Herra voi kärsivää auttaa!

Juha Vähäsarja tuo sanan Kuninkaankirjasta: 1 Kun. 17:16: "Jauhoruukku ei tyhjentynyt eikä öljy ehtynyt, sillä näin oli Herra sanonut Elian suulla."

"Jumalamme huolenpito on usein varsin konkreettista. Laskuista selvittiin jälleen, vaikka laskimen mukaan varojen olisi pitänyt loppua jo kauan aikaa sitten. Sairaus ei pahentunutkaan siihen tahtiin kuin olisi ollut todennäköistä. Lähimmäisten hätä selvisi yllättäin. Paha, joka uhkasi, ei toteutunutkaan.
Jumala auttaa omiaan ja antaa heille heidän jokapäiväisen leipänsä. Toimeentulon ja kaiken muun huolehtimisen murhe on Jumalan murhe, eikä meidän oma hätäilymme edistä asiaa yhtään mihinkään. Jättäkäämme siksi rohkeasti ja iloisesti koko elämämme taakka Jumalalle kiittäen ja rukoillen. Katsokaamme sen jälkeen, miten hän meitä jälleen auttaa. Jauhoruukku ei tyhjene, eikä öljypullo ehdy."

Rakas Jumala, näinä päivinäkin muistamme Sinun poiskutsumiasi rakkaitamme! Kiitämme, että Sinä, rakas Jumala, annoit heidät elämäämme. Me kaipaamme heitä ja elämme jälleennäkemisen toivossa. Kiitos rakas, Jumala, että Sinä pidät meistä vielä täällä elävistä huolen Poikasi Jeesuksen tähden. Aamen.

Tänä aamuna, 30.10.2015, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Tuo Vähäsarjan teksti on oikein hyvä. Jumalalla on keinoja, joita me emme osaa ottaa lukuun... Koettu meilläkin tässä ihan äsken eräässä asiassa.

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, kuinka usein Jumala on meitä yllättäin auttanut! Tänäänkin hän tietää tarpeemme. Kiitetään jo! Ole siunattu, rakas ystänäni! Mummi