tiistai 23. helmikuuta 2010

Jeesus on Herra

Jeesus, Sinä olet Herra! Sinä elät ja hallitset! Sinä olet tie, totuus ja elämä! Sinusta kertoi meille taidollisesti Tapani Suonto eilen illalla tv seiskassa. Meidän on muistettava kuka Jeesus on, kun puhuttelemme Häntä. Jeesus on Jumalan Poika, meidän Vapahtajamme ja ystävämme. Hän on kuningas, Kaikkivaltias, kuoleman voittaja, meidän auttajamme. Pyhä kunnioitus asukoon sydämissämme, kun puhuttelemme rakasta Vapahtajaamme ja ystäväämme. Kiitos, Herra, että tänään etsit kadonneita, kiitos, että, olet valinnut meidät! Auta meitä riippumaan Sinussa kiinni.

”Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli, joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen, vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen; hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti. Sen tähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.” Nämä sanat Jeesuksesta ojensi Paavali aikoinaan seurakuntalaisille Filipissä ja Sinulle, Lähimmäiseni, sekä minulle, tänä aamuna. Fil.2:5-11

”Jeesus, sana elämän, tule meidän keskellemme. Soisit tules syttyvän, sytytä siis sydämemme. Anna voimaa sanastasi, siunaa läsnäolollasi. Pyhä läsnäolosi Jeesus, meidän muistaa anna, taivaalliset lahjasi astiaamme halpaan kanna. Niin kuin soisit puhuvamme, ohjaa meidän puheitamme. Yksinkertaisesti myös auta sanaas kuulemahan, tunnustamaan suuret työs, sinuun, Herra, uskomahan. Ken ei tunne haavojasi, ei hän ole seuraajasi. Liitä sinuun lähemmin, pysy Jeesus keskellämme. Armon tuli suloisin virvoittakoon mieliämme. Sido yhteen sydämemme yhdessä sua huutaaksemme.” Virsi 202, säkeistöt 1,3,4,ja5.

Tänä aamuna, 23.2.2010, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: