torstai 11. helmikuuta 2010

Päästä meidät pahasta!

Rakas Lähimmäiseni, kun herään kello 5.15 omassa lämpimässä vuoteessani, nousee kiitos Jumalalle siitä, että näin vanha ihminen on saanut ”yltäkylläisen” levon, kahdeksan tuntia ilman kipuja! Pihassamme vallitsee lumivalkoinen rauha. Se rauha on rikkoontunut pari yötä sitten, sillä varas on kulkenut ison autonsa kanssa ja vienyt pihastamme lumikolan ja lumilapion. Olen ajatellut tuota yöllistä kulkijaa nämä päivät.

Sinä tunnet, Jumala, jokaisen varkaankin, sillä Jeesus sanoo Joh. 10.10. näin: ”Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.” Puhuttele, Jeesus, sitä varasta, joka meillä kävi. Rauhoita hänen rauhaton sydämensä Sinun rakkautesi lämmöllä, että hän voi lopettaa nuo pimeyden työt. Jos hän on ottanut hakemansa tavarat tarpeeseensa, niin anna hänelle niin runsaasti varoja, että hän palauttaa viemänsä tavarat ja saa rauhan sydämeensä.

Sinä, Jeesus, voit muuttaa meidän kaikkien poispoikenneiden elämän. Kiitos, että Sinä annat meille armoa armon päälle joka päivä. Kiitos, että tämänkin varkaan voit vapauttaa varastamisen pakosta. Hän elää vielä, tänään hänellä on pelastuksen päivä. Hyvä Jumala, herätä hänet synnin unesta, ettei hän vetäisi perhekuntaansakin kadotukseen, sillä sinä sanot sanassasi 2 Mooses 20: 24: Älä kumarra niitä, äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat, mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.” Jeesus, kutsu tämä varas Taivaallisen Isän lapseksi! Vapauta, Jeesus, kaikki Vaasan varkaat varkauden palvelemisesta Jumalan palvelemiseen!

Tänä aamuna, 11.2.2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

MilkaBlue kirjoitti...

Hei Mummi

Mummi kirjoitti...

Kiitos Maaria, että olet ollut tervehtimässä mummia. Hyvää ystävänpäivää!