maanantai 12. huhtikuuta 2010

Herra sallii

Rakas Lähimmäiseni, kevät on ihanaa odotuksen aikaa, mutta meille allergisille se tuo tullessaan piinaviikot, ennen kuin hiekanpöly on pesty kaduilta ja kaikki kukintojen siitepölyt ovat tehneet tehtävänsä. Kevätnuha on pysynyt nyt poissa, mutta vanhat silmäni ovat ”itkeneet” jo kolme kuukautta. Pitäisi löytää kyynel, joka kostuttaa kuivat silmät, sanovat lääkärit. Olen kokeillut sinnikkäästi, mutta kaikki kirvelevät ja itkettävät entisestään. Nyt silmäni ovat punaiset ja lopen väsyneet. Taas on kysyttävä lääkäriltä!

Rakas Taivaallinen Isä, Sinä tiedät, kuinka kärsimätön olen tällaisten vastoinkäymisten edessä. Anna minulle voimia odottaa kevään kääntymistä kesäksi, että vanhat silmäni saavat levätä. Anna minulle kärsivällisyyttä ottaa vastaan enenevät vaivat, jotka vanhuuteen kuuluvat. Kiitos siitä, että luot uutta! Kiitos, että sylisi on avoin, meidän kaikkien tulla omien vaivojemme ja kiusojemme kanssa Sinun hoitoosi. Kiitos Isä armosta, jolla siunaat päivämme. Kiitos uskovien yhteydestä, että saamme jakaa taakkojamme yhdessä Sinun kasvojesi edessä, Taivaallinen Isämme. Kiitos siitä, että Jeesus elää Pyhän Hengen kanssa sydämissämme ja seurakunnassa. Kiitos Sanastasi eilisessä Tuomasmessussa ja kiitos ehtoollisyhteydestä! Kiitos, että silmien vaiva unohtuu, Sinun rakkautesi valossa viipyessäni! Amen.

”Herra hoida lastasi, yksin en voi käydä. Auta, ettei mieltäni, turhat huolet jäydä. Nostit laupeudessas minut kuolemasta, lahjojasi, armias, annat nyt ja vasta. Ruumiini ja sieluni olkoot hoidossasi, elämäni, voimani sainhan lahjoinasi. Kasteen armon autuaan soit ja armopöydän, sanaa kutsut kuulemaan, niistä turvan löydän. Suojaa, Herra kotini, hoivaa rakkaitani. Siunaa arkitoimeni kutsumuksessani. Neuvo hallitusta maan. Opettajat saata oppilaitaan ohjaamaan kohti taivaan maata. Kaitse tiellä autuuden valoon kutsutuita, etsi mailta varjojen lapsiasi muita. Nosta nälkään nääntyneet, taita leipää heille. Kuivaa murheen kyyneleet, anna ilo meille. Kaiken armostasi sain, myöskin taakat täällä. Viimeiseksi Sinä vain seisot multain päällä. Voitonseppeleeni saan kerran lahjanasi, luokses pääsen laulamaan, Herra kiitostasi.” Virsi 380.

Tänä aamuna, 12.4.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Huomenta ja siunausta tähän päivään!

Lapsena minulla ja veljelläni oli aina kaameita silmätulehduksia keväisin.
Äitini kauhistelu:" Silmät niinku mätä puukon haava!" kuvannee tilannetta.
Ne pöpöt ovat jääneet ehkä viime vuosituhannelle, kun sellaista röppöriä ei meillä ole enää ollut.
Olen allerginen todistetusti kromille.
Meille ei siis voi ostaa autoa, eikä motikkaa, joissa KROMI KIILTELEE :)

Minä rukoilen silmiesi puolesta tänään.

mummi kirjoitti...

Kiitos, kaisa,rakas esirukouksistasi! Uskon, että kevät etenee kesäksi hyvää vauhtia.
Hyvä, että teidän tulehdukset ovat takana. Ei minullakaan joka vuosi ole tätä kiusaa. Pitää jaksaa kun monet ystävät jaksavat paljon isompien ongelmien kanssa. Siunausta! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Rakas mummi,olen pahoillani, kun sinulla on
niin paljon vaivaa silmien
kuivuudesta.
Minulla on välillä ollut kuiville silmille lääkär.resepti,mutta allergiasilmätippa on ollut hyvä.
Sinun rukouksesi on ihana.
Hänen sylinsä on avoin meidän tulla hoitoon ja kiitos Isä siitä armosta,jolla siunaat päivämme ja kiitos,
että Jeesus asuu Pyhän Hengen kautta sydämissämme.

Olemme joskus mieheni kanssa kuunnelleet Tuomasmessua, laulut ovat ihania.
Kiitos mummi,olet ystävällinen ja ihana.
Rukoilen puolestasi!
Isän käteen!

mummi kirjoitti...

Kirsti Rakas, kiitos rukouksistasi ja yhteydestä. Rukoilen Sinun puolestasi joka päivä, että Herra ottaisi kipusi pois. Hänellä on ylösnousenusvoima, joka vaikuttaa keskuudessamme. Koko perheellesi runsasta Heran hoitoa rukoilee Mummi