torstai 8. huhtikuuta 2010

Rukouksen siunaus

Herään kello viisi pitkän, hyvän, unen virkistämänä. Kiitos nousee Jumalalle! Hän otti kaikki kolotukset pois! Kun avaan ulko-oven, on vastassa kevään tuoksu. Räystäältä tippuu vesi. Talven tuoma metrinen lumimassa puristaa pihanurmea enää matalana, harmaana peittona. Jumala luo uutta! Sinivuokot ovat kertoneet siitä jo viime sunnuntaista asti. Ne ovat löytäneet kotinsa seinustalta, joka on ollut lumeton jo kauan. Ihmetellään, ystävät, Luojan tekoja, ja iloitaan niistä. Ne ovat nyt edessämme joka päivä!

Eilen illalla luin Matteusta. Raamattu jäi auki 11. luvun kohdalta. Kirjaan tähän Jeesuksen sanat rukouksesta: ” Jeesus vastasi heille: ”Pitäkää usko Jumalaan. Totisesti minä sanon teille; jos joku sanoisi tälle vuorelle: `Kohoa ja heittäydy mereen`, eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan, minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi. Sen tähden minä sanon teille; kaikki mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva. Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotain toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne.”

Rakas Lähimmäiseni, Jumala näkee meidät, kun käymme Hänen eteensä, Hän näkee salatuimpaan saakka. Meidän ajatuksemmekin ovat Jumalan edessä kuin avoin kirja. Sen tähden saamme jättää Isälle pahat ajatukset ja synnit, että Hän voi ne pestä pois ja saamme armon ja rauhan sydämeemme. Voimme pyytää anteeksi kaiken sen, mikä on Jumalan tahdon vastaista, että saamme rauhan Jumalan ja ihmisten kanssa. Sitten me viemme kiitoksemme, rukouksemme ja pyyntömme Jumalalle, uskoen, että Hän ottaa ne vastaan ja vastaa niihin ajallaan. Monesti Hän vastaa jo samana päivänä niin, että saamme ihmetellä, mutta joskus saamme odottaa vuosia rukousvastausta. Herra sen tekee! Hän siunaa jokaista eteensä rukoukseen tulevaa, sen tähden meidän on hyvä viipyä kestävinä rukouksessa. Olemme siinä Isän rakkauden ilmapiirissä, saamme levätä Hänen sylissään! Rukous on Jumalan lahja, jota saamme käyttää joka päivä. Jeesus sanoo meille: ”Anokaa, niin te saatte!” Kiitetään Jumalaa rukouksen siunauksesta!

Tänä aamuna, 8.4.2010, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Minunkin pitäisi ottaa tuo sinun tapasi mennä ensimmäiseksi ulko-ovelle haistelemaan ja ihmettelemään.Tutkimaan ilmanalaa ja ihastelemaan Luojan tekoja luonnossa!
Tulee vaan rahjustettua heti, kun silmänsä aukaisee, kaffipannulle ja leipäkorin ääreen :(
Aloitin tänään lukemaan Jeremiaa.
Luen ensimmäistä kertaa Raamattua uuden käännöksen mukaan.
Siunausta päivään kaikille lukijaisille ja sinulle LÄHIMMÄISMUMMI :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei mummi♥
Mukavaa kuulla,että sait hyvin nukuttua.Silloin kun meillä oli koira niin heräsin joskus viiden tai kuuden aikaan aamulla ja voi kuinka kaunista siihen aikaan olikaan kun meni parvekkeelle.
Mutta nykyisin sitä tulee nukuttua pidempään ja unohtuukin ihan kokonaan miten kivaa voisikin olla aamulla mennä lasitetulle parvekkeelle tai ulos jo aa,ulla ihastelemaan Luojan luomistöitä.
Ihmeellistä,että sielläpäin on jo sinivuokkoja näkyvissä:)

Mulla oli vähän levoton yö.Mietin kaikenmoista uskoon liittyen ja täältähän löytyykin vastauksia ja rohkaisua.Jumala näkee meidät, kun käymme Hänen eteensä, Hän näkee salatuimpaan saakka.

Oikein hyvää päivänjatkoa sinulle rakas ystävä!!

mummi kirjoitti...

Kaisa rakas ystävä! On tosi kiva mennä nuuskimaan ilmaa. Joskus olen ihaillut koiria, kun ne haistelevat ilmaa ulos tultuaan. Olen oppinut koirilta tämän tavan. Ota vain Sinäkin se käyttöön. Mitä pidät uudesta käännöksestä? Kiitos kommentistasi, Kaisa! Mummi

mummi kirjoitti...

Kata,rakas nuori ystäväni. herra kanssasi tänäänkin. Antakoon,Hän Sinulle rauhallisen yöunen ensi yönä. Haistele Sinäkin aamua, se tuoksuu jo keväälle. Iloitsen uuden löytämisestä näin keväällä. Kiitos kun elät kanssani Isän edessä! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Rakas mummi,ihania ovat varmasti ne
kevään tuoksut.
Minä en ole käynyt ulkona, kerran menin autoon mukaan, kun meidän piti hakea lastenlasten virpovitsat ovelta,he oli kipeitä. Miehen on hankala viedä minua ulos,siksi en ole ulkona.
Tottakai minä liityn rukoilemaan Marjatan ja Kristan puolesta.No Kristan puolesta tulee huokailtua jatkuvasti,kun on tytär.
Marjatankin tiedän,mutta en ole nähnyt.
Matteuksen luvun usko on totisinta uskoa,ettei epäilisi sydämessään,niin se hänelle tapahtuisi.Ja antakaa anteeksi,tärkeää asiaa,ihmeellistä Jumalan sanaa.
Kiitos tästä kirjoituksestasi ja kiitos Jumalalle!
Runsasta siunausta!

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, ovenraosta minä aamua ihmettelen ja ilmaa nuuskin. Sinutkin mies vie joskus pyörätuolilla ulko-ovelle, niin tuoksut ovat edessäsi ja kevään ihmeet. Rukoillaan, että kun tulee lämmintä, Sinäkin voit olla ulkona päiväkaudet aurinkoisella säällä. Kiitos , Kirsti kun iloitset Sanasta kanssani. Herra hoitaa meitä läsnäolollaan ja rakkaudellaan! Mummi