keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Pyhä Henki, virvoittaja

Rakas Lähimmäiseni, oletko Sinä lukenut Roomalaiskirjeen kahdeksannen luvun? Paavali kertoo siinä Pyhästä Hengestä, Jumalan lahjasta meille, niin sytyttävästi, että sydän alkaa ylistää Jeesusta, meidän Vapahtajaamme: ”Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia. Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa huudamme: ”Abba! Isä!” Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että olemme Jumalan lapsia. Mutta jos olemme lapsia, olemme myös perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme.”

Pyhä Henki on se kanava, jonka kautta me olemme yhteydessä Vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen. Me olemme Pyhän Hengen temppeleitä, koska Pyhä henki asuu sydämissämme. On suuri ilo tuntea Pyhän Hengen avaava siunaus, kun luemme Sanaa! On kiitosmieli, kun rukouksessa tuntee Jumalan läsnäolon! On ihmeellistä huomata Jumalan johdatusta päivittäin! On nöyrä ja ylitsevuotava kiitosmieli yhtaikaa, kun saa Vapahtajalta anteeksiannon ja sydämen rauhan! On turvallista tuntea yhteyttä seurakunnassa! Kaiken tämän ja koko uskonelämän rikkauden saa aikaan Pyhä Henki, meidän virvoittajamme. Kiitos, Pyhä Henki, että kirkastat meille Jeesuksen Kristuksen ristintyön, ylösnousemuksen siunauksen ja koko Jumalan lapseuden salaisuuden. Auta meitä antamaan sijaa Sinulle elämässämme, ettemme murehduta Sinua itsekkyydellämme!

”Samoin myös Henki auttaa meidän heikkouttamme. Sillä me emme tiedä mitä meidän pitää rukoileman, niin kuin rukoilla tulisi, mutta Henki itse rukoilee meidän puolestamme sanomattomilla huokauksilla.” Luvun lopussa Paavali valaa meihin uskoa, että Pyhä Henki on voimallinen pitämään meidät aina Jumalan yhteydessä: ” Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” Kiitetään tästä turvallisuudesta ja uskotaan se omaksemme Pyhässä Hengessä!

Tänä aamuna, 21.4.2010, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rakas mummi.Olet ollut ajatuksissani ja nytten pääsin tänne vierailulle viimeinkin:).

Ne artelac-silmätipat ovat auttaneet mua.Mutta kun on tätä katupöluyä ja siitepölyä niin ovathan tietysti silmäni silti herkemmin kipeät,mutta ilman tippoja olisivat vieläkin hionommat.Lääkäri totesi,että mulla on kuivasilmäisyys.Miten sinun silmäsi nytten voivat,entä kuinka muuten jakselet?

Ihana kirjoitus.Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta,
joka on Kristuksessa Jeesuksessa meidän Herrassamme.Suuri kiitos!♥

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi nuo kirjoitusvirheet.
Siunausta!

mummi kirjoitti...

Kata rakas nuori ystäväni!Lääkärin antama lääke paransi tulehduksen. Nyt kokeilen Artelac-tippoja ja yritän pysyä pois katupölystä. Herra auttaa, kun tulee oikea kesä! Muuten olen ollut terve, kiitos Jumalalle! Siitäkin kiitetään, että saamme olla turvassa täällä tuhkapilven alla, kun Herra meitä paimentaa! Kiitos viestistäsi, Kata! Terveiset Janille! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Rakas sisareni Herrassa!Roomalaiskirjeen kahdeksas luku saa ylistyksen palavaksi.
Ei mikään voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta,joka on Kristuksessa Jeesuksessa meidän Herrassamme.
Kävin jo eilen lukemassa tämän,mutta enpä jaksanut muuta.
Kun meillä oli kahdet vieraat kahtena yönä,menin niin kivuliaaksi,etten saanut nukutuksi,toinen yö meni kokonaan valvoessa,vaikka otin ylimääräiset annostukset kipulääkkeitä.
Viime yö meni vähän paremmin.
Minulle Lomudal 20mg silmätipat, allergiaan on hyvät, ja kuivasilmäisyyteen minulla on Viscotears 2mg
Runsasta siunausta!

mummi kirjoitti...

Kirsti, rakas ystävä! Kiitos yhteydestä! Pyhä Henki tekee meidät eläviksi, Hän antaa uskon, Hän johdattaa! minuunkin koskee, kun tiedän Sinunkipusi. Jeesus itse Sinua auttakoon, sitä rukoilen. Lomudal on varmaan hyvä minunkin allergiaani, kiitos Kirsti! Mummi