sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Jeesus on ylösnoussut!

Lähimmäiseni, tänään on ilonpäivä! Jumalan ylösnousemusvoima on herättänyt Jeesuksen kuolleista. Hän elää! Me luemme tekstin Luukas 24: 1-12: ”Ensimmäisenä päivänä sapatin jälkeen naiset jo aamuvarhaisella menivät haudalle ja ottivat hankkimansa tuoksuöljyt mukaan. He havaitsivat, että kivi oli vieritetty haudan suulta. Ja kun he menivät sisälle hautaan, he eivät löytäneet Herran Jeesuksen ruumista. Kun he olivat ymmällä tästä, heidän edessään seisoi yhtäkkiä kaksi miestä sädehtivän kirkkaissa vaatteissa. Naiset pelästyivät ja painoivat katseensa maahan. Mutta miehet sanoivat heille: ”Miksi te etsitte elävää kuolleiden joukosta? Ei hän ole täällä, hän on noussut kuolleista. Muistakaa mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: `Näin täytyy käydä: Ihmisen Pika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista`.” Silloin he muistivat, mitä Jeesus oli puhunut. Haudalta palattuaan naiset veivät tästä sanan yhdelletoista opetuslapselle ja kaikille muille. Nämä naiset olivat Magdalan Maria, Johanna ja Jaakobin äiti Maria, ja vielä muitakin oli heidän kanssaan. He kertoivat kaiken apostoleille, mutta nämä arvelivat naisten puhuvan omiaan eivätkä uskoneet heitä. Pietari lähti kuitenkin juoksujalkaa haudalle. Kurkistaessaan sisään, hän näki ainoastaan käärinliinat, ja hän lähti pois ihmetellen mielessään sitä, mikä oli tapahtunut.”

On pääsiäisaamu. Kolme naista käy haudalle Jeesuksen, on suru täyttänyt jokaisen. He kulkevat vaiti ja allapäin, miks` Jeesuksen piti kuolla näin. Mutta haudalla, naiset, havahtuu. On kivi poissa ja haudansuu valomerenä kylpee ihan, jo juoksevat naiset yli pihan. On heitä vastassa enkeli, joka kertoo sanoman suuren: ”On Jeesus kuolleista noussut.” Ja naiset vastoin yleistä mieltä, näin saivat tehtävän uuden. He lähtivät iloiten kulkemaan ja viemään viestiä maailmaan: ”On Jeesus kuolleista noussut!”

Jumalamme, Sinä valmistit meille suuren ilon! Vapahtajamme on totisesti ylösnoussut! Me saamme uskoa Häneen. Me saamme Pyhän Hengen kanssa riemuita siitä, että saamme olla lapsiasi täällä, Pyhä Jumala, ja perimme iankaikkisen elämän, Jeesuksen voiton tähden! Me kiitämme Sinua, Kaikkivaltias Jumala! Toivotan riemullista pääsiäistä Sinulle Lähimmäiseni!

Tänä aamuna, 4.4.2010, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Riemullista pääsiäistä sinullekkin mummi,rakas ystäväni.Jeesus elää!
♥♥♥

Kirsti kirjoitti...

Ylistetty olkoon Jumalamme!
Hänen Ylösnousemusvoimansa herätti Jeesuksen kuolleista.
Hän on Ylösnoussut Hän elää!♥
Sinun pääsiäisaamun runosi
on ihana♥
Iloista Pääsiäistä rakas ystäväni mummi!:)

mummi kirjoitti...

Pääsiäisilo on suurinta iloa meille kristityille! Kata ja Kirsti, me kiitämme Jumalaa Jeesuksesta, Vapahtajastamme. Me kiitämme siitä, että Jeesus elää meissä Hänen omissaan Pyhän Hengen kanssa. Me kiitämme sisäisestä rauhasta, jonka Jeesuksen armo ja rauha uskovalle antaa. Se on pääsiäisen salaisuus! t. Mummi