keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Jeesus luo uutta

Rakas Lähimmäiseni, tunnetko Sinä Pontus J Backin elämäntarinan? Minä sain lehtileikkeen, jossa kerrottiin hänen elämästään. Minua puhutteli se, että Ylösnoussut Vapahtaja ilmestyi hänelle, tänä päivänä elävälle miehelle, paransi hänet kuolemantaudista ja antoi hänelle tehtävän, niin kuin Jeesus teki Sauluksesta Paavalin.

Tämä Pontus teki nuorena miehenä valinnan, lähteä kaverien kanssa, muusikkona kiertämään maailmaa. Hän löysi hyvän vaimon ja heille syntyi lapsia, mutta isä hankki rahaa ja matkusteli niin, että vieraantui perheestään. Hänellä meni niin lujaa, että hän ei itsekään tajunnut, että terveys ei kestä jatkuvaa valvomista ja juhlimista alkoholin ja huumeiden kanssa. Niin Pontus huomasi olevansa sairaalassa, maksa loppuun ajettuna ja elinpäivät luettuina, ja hän odotti kuolemaa. Silloin hänelle ilmestyi Ylösnoussut Jeesus. Hän sanoi, että Hän parantaa Pontuksen ja antaa hänelle tehtävän, lähteä kertomaan kaltaisilleen nuorille, että Jeesus elää ja Hän kutsuu nuoria miehiä ja naisia seuraajikseen valitsemaan elämän tien, jossa Jumala antaa rikkaan sisäisen elämän, ja Pyhä Henki johdattaa rakkauden tekoihin.

Niin Pontus sai tulla terveeksi. Hän sai anteeksi kaikki töppäilynsä ja väärät valintansa Vapahtajaltaan Jeesukselta Kristukselta. Hän sai sydämeensä rauhan ja löysi perheensä uudelleen. Hän ymmärsi vaimon ja lasten arvon ja alkoi oikean perhe-elämän, jossa kunnioitetaan toinen toistaan, ja rakastetaan myötä- ja vastoinkäymisissä. Jumala avasi hänelle Sanan ja valmisti hänet todistajan tehtävään. Nyt hän kertoo nuorille Jeesuksesta, Vapahtajastaan, joka nosti hänet kuoleman kuopasta ja lähetti hänet kertomaan Jumalan rakkaudesta kaikkia ihmisiä kohtaan. Jokainen nuori, jolle Pontus kertoo Vapahtajastaan, Suomessa tai maailmalla, näkee ihmisen, jolle Jumala on tehnyt suuria tekoja. Hän on antanut Pontukselle uuden tien, seurata Ylösnoussutta Vapahtajaansa Jeesusta Kristusta, ja uuden tehtävän, elää Pyhän Hengen johdossa ylösnousseen todistajana. Tänä päivänä Pontus on oikea isä lapsilleen ja hän rakastaa vaimoaan, niin kuin hän vihkipäivänään lupasi. Iloitaan Pontuksen puolesta ja siunataan hänen työtään!

Tänä aamuna, 7.4.2919, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rakas mummi.Olen iloinen sinusta.
Ihanaa kuulla,että teidän
Lähimmäis-konserttimme meni hyvin:)
Tämä kirjoituksesi oli jälleen oikein hyvä ja rohkaiseva.
Janin vanhemmat ovat kyllä uskossa,
mutta hänen isällään on vaikea lapsuus,joka kai sitten heijastuu.
Eräs Marjatta pyysi puolestansa rukousta,että löytäisi uuden asunnon.Nykyisessä on kallis vuokra ja häntä häiriköidään siellä.Ja hän pyysi myöskin rukousta,että pysyisi terveenä kun hänellä on monenlaista sairautta.
kaikkea hyvää sinun elämääsi jokaiseen hetkeen.Jeesuksen suojaa.

Kirsti kirjoitti...

En ole kuullut Pontus J Backin elämäntarinaa.kuulostaa mielenkiintoiselta.
Ylösnousseen Jeesuksen ilmestyminen on ihmeellistä.
Muslimimaailmassa on paljonkin sellaisia kohtaamisia,niistä olen kuullut.
Voimme siunata työtä mitä Pontus tekee, sieluja pelastuu Jumalan valtakuntaan.
Kiitos mummi,oli taas ihana lukea tätä kirjoitustasi,ja ihanaa kun olet olemassa.
Jumalan siunausta ja hyvää yötä,Jeesus myötä!

Kirsti kirjoitti...

Pyydän vielä rukousta
Kristalle, hänellä on virtsatietulehdus,hän on
ollut usein kipeä.
Kiitos mummi ystävä kaikesta!

mummi kirjoitti...

Kata rakas, Päätetään me kaksi yhdessä kantaa edelleen Janin vanhempia Isän eteen. Jeesus voi ottaa pois katkeruuden ja antaa rakkauden ihmissuhteisiin. Rukoillaan myös Marjatan puolesta. Jumalalla on jo tiedossaan se hyvä asunto. Jähetään asiat Isälle Jeesuksen nimessä! Mummi

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, yhdy Sinäkin rukoilemaan kanssamme Marjatan terveyden puolesta. Jätetään myös Sinun kipusi ja Kristan tulehdus yhdessä Jumalalle Jeesuksen nimessä. Jeesus vei ristille nämä kaikki silloin kun Hän sanoi: "Se on täytetty" Hänen haavainsa kautta me olemme paratut. Katan ja Janin asia on Herran kädessä! Mummi