lauantai 1. toukokuuta 2010

Elämän leipä

Lähimmäiseni, Vappuaamuna herään kello kuusi. Kosteus on nostanut salaperäisen sumun kaiken ylle. Luoja on antanut sadetta pari päivää ja se näkyy jo. Ruoho vihertää ja mustaviinimarjan silmuista kurkkivat jo hiirenkorvat. On kevät, toivon vuodenaika, jolloin Luojamme luomistyö näkyy joka päivä edessämme. Meillä on aihetta kiittää!

Tänä aamuna minulle avautuu Joh. 6: 28-40, raamatunkohta, jossa Jeesus opettaa tärkeitä asioita. Toivon, että luet sen, sillä se on liian pitkä tähän kirjoitettavaksi. Ensin Jeesukselta kysyttiin: ”Mitä meidän pitää tekemän, että me Jumalan tekoja tekisimme?” Jeesus vastasi: ”Se on Jumalan teko, että te uskotte häneen, jonka Jumala on lähettänyt”. Kun ihminen etsii Jumalaa, hänen on ensin rukouksessa pyydettävä uskoa Jeesukseen, sillä Jeesus on tie, joka Jumalan syliin vie. Meidän on muistettava se Raamatun totuus, että ilman Jeesusta ei kenelläkään ole oikeaa Jumala-suhdetta.

Sitten Jeesukselta tivattiin tunnustekoa, että he voisivat uskoa häneen. Jeesus vastasi heille: ”Minä olen elämän leipä; joka tulee minun tyköni, se ei koskaan isoa ja joka uskoo minuun, se ei koskaan janoa.” Elämän leipä pitää tiellä! Ja Jeesus lupaa antaa elävää vettä jokaiselle seuraajalleen niin, että hänen sisimmästään on juokseva elävän veden virrat. Joh 7:38. Pyhä Henki vaikuttaa tämän sisäisen elämän meissä.

Jeesus jatkaa: ”Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tykoni; ja sitä, joka minun tyköni tulee minä en heitä ulos.” Tässä meille lupaus siitä, ettei Jeesus koskaan jätä sitä, joka häneen turvaa. Jeesus varmistaa vielä: ”ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän hänet viimeisenä päivänä. Sillä minun Isäni tahto on se, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.” Tässä on meidän toivomme, iankaikkinen elämä Jumalan luona taivaassa. Se on armolahja, jonka Jeesus antaa jokaiselle seuraajalleen! Me saamme kiittää siitä jo täällä, kun todistamme Jeesuksesta, Hänen rakkaudestaan ja voimastaan!

Tänä aamuna 1.5.2010. rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Merkkasin tuon raamatunkohdan paperilapulle ja luen sen, kun laskeudun täältä vintiltä alakerroksiin.
Menemme Isonkyrön TORILLE tänään Magnuksen kans.
KD:n teltalla saa syödä piskittejä ja juoda simaa :)
Minä kietaisen riehakkaasti(!) kaulaani pari metriä serpentiiniä.

Iloitsen sydämessäni, että saan olla Jeesuksen oma.
Valitettavasti en pääse tänä vuonna Jeesus-marssille.
Se on sellainen tapahtuma, että meikäläisellä oli aina pää taivaassa ja jalat ilmassa, jos jotenkin yrittäisi tuntemuksiaan vaisusti esiin tuoda!
Siunattua Vappua kaikille.

mummi kirjoitti...

Kaisa, rakas ystävä, ilotse Sinä stdämen täydeltä siellä teltalla. Me ollaan Teuvon kanssa kotosalla ja kävellään jossakin hiljaisessa paikassa korkeintaan. Siitä on monta vuotta, kun olin Jeesus-marssissa. Ne olivat aikoja ne, Kun laulaessa ylistettiin! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Hei Airi. Olen täällä Laihian kotona ja luin äitini kanssa juttusi veljeni koneelta. Kyllä äiti ihmettelee, että osaat ja pystyt tämän tietokoneen kanssa... ja että niin paljon olet kirjoittanut. Kiitos sinulle ja Herrallemme kaikista sanoistasi ja rukouksistasi. Herra meitä kaikkia auttakoon! Terveisin Anna-Liisa Laina-äitinsä kanssa.

mummi kirjoitti...

Terveisiä Teille rakkaat ystävät sinne naapurikuntaan. Iloitsen kaikista opeista, mitä Sinäkin Anna-Liisa ja Maaria olette käydessänne antaneet. Laina, kyllä vanhakin oppii, kun on hyvät opastajat. Kiitos Herralle yhteydestä! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Rakas mummi,kiitos taas tästä kirjoituksestasi!Raamatunkohta Joh.6:28-40 on valtavan sykähdyttävä.
Ajatella,että Jeesus sanoo:"Se on Jumalan teko,että te uskotte häneen,jonka Jumala on lähettänyt.
Ilman Jeesusta ei kenelläkään ole oikeata Jumala-suhdetta.Niin se on.
Ilman Jeesusta ei ole mitään elämää.
Jeesus on elämän leipä,ja joka hänen luokseen tulee,hän ei heitä ulos.
Ihania totuuksia!

Siunausta mummi!

mummi kirjoitti...

Kiitos, Kirsti, siunauksen toivotuksista! Onnellinen hän, jota Herra siunaa! Kaikille lukijoilleni toivotan runasta Herran siunausta. Jeesus on meille ylenpalttinen siunaus!
Kiitos, että voimme yhdessä todistaa, että Sana ravitsee, rohkaisee ja lääkitsee! Herra Sinua kokonaisvaltaisesti siunatkoon, Kirsti sisar! Mummi