keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Jeesus vie Jumalan luo

Herään kesäaamuun. Ulkoa kuuluu lintujen konsertti. On kuuma! Huoneessa on 26 astetta lämmintä. Kesä on hieno vuodenaika, mutta minunlaiselleni mummille se on raskas kuumuuden takia. Poikani ostivat minulle muutama vuosi sitten mummonjäähdytyskoneen. Se on hyvä apu kuumimpaan kesäaikaan. Nyt sitä ei ole vielä otettu käyttöön. Tämä kuuma kesä tuli niin yllättäen.

Eilen illalla putosin polvilleni. Herra nyt näet, että olen huono todistaja! Yksi rakkaimmista ihmisistäni, joita olen kantanut eteesi, antoi palautetta. Hän koki blogiani lukiessaan, että ”Jumala lupaa tuhota hänet, kun hän on niin säröinen ihminen”. Herra, armahda minua! Anna minulle oikeita sanoja, että voin korjata virheeni.

Sinä, rakas Lähimmäiseni, joka koet Jumalan haluavan tuhota Sinut, olet ymmärtänyt väärin, tai minä olen kertonut Jumalasta taitamattomasti, Anna anteeksi! Tänään, 20 päivä toukokuuta on pelastuksen päivä! Jeesus etsii Sinua johdattaakseen Sinut Taivaallisen Isäsi, Pyhän Jumalan, yhteyteen. Vain Jeesus, Jumalan ainoa Poika, voi sen tehdä, sillä Hän on valmistanut meille elämän Jumalan lapsena. Jumala ei ole tuhon Jumala, vaan rakkauden Jumala! Hän haluaa jokaisen luotunsa lähelleen, Sen vuoksi Hän lähetti Jeesuksen maailma. Jeesus on ainoa tie Jumalan yhteyteen!

Tänään Sinä elät, Lähimmäiseni! Nyt on se päivä, jolloin voit huutaa Jeesusta avuksesi. Hän antaa Sinulle tulevaisuuden ja toivon, turvan Jumalassa tämän elämän aikana. Hän antaa iankaikkisen elämän Jumalan luona taivaassa. Sinä elät, Jeesus voi muuttaa elämäsi. Hän tuo siihen syvyyden ja korkeuden, taivasnäkökulman. Jumala on antanut meille elämän. Meidän henkemme kaipaa Jumalan yhteyteen. Olemme levottomia, kunnes löydämme levon Jumalassa. Minä voin todistaa Sinulle, Rakas Ystävä, että se rauha, jonka Jeesus antaa, kun Hän ottaa syntisi ja häpeäsi pois, on kokemisen arvoinen. Se on kaikkea ymmärrystä ylempi! Meillä on tämä elämä aikaa valita, missä haluamme viettää iäisyytemme. Jumala otti Sinut kasteessa yhteyteensä, palaa Hänen luokseen! Rukoilen edelleen, että Sinä valitset Jeesuksen!

Tänä aamuna, 19.5.2010, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rakas mummi.Kiitos tästä♥
Toivottavasti ystäväsi huomaa,
ettet tarkoittanut pahaa.Siunausta sinulle,ja hänelle.Minulle on käynyt joskus niin,että olen ollut aika huono valitsemaan oikeita sanoja,vaikka sydämessäni olisinkin tarkoittanutkin pelkästään hyvää ja sitten toinen ihminen on pahoittanutkin mielensä.
Ja päinvastoinkin on käynyt.
Sellaista tässä ihmiselämässä välillä taitaa olla.Silloin on kyllä kurja olo.Olenkin toivonut välillä mielessäni tulkkia minun ja toisten ihmisten välillä:)

Ihailen blogiasi.Kerrot ihanasti Jeesuksesta.Nyt on ollut kyllä tosi lämpimiä ilmoja.Huh.Huh.Harmi kun ei pääse ulos kun on kipeä.
Pääsisitköhän tänne blogiini käymään:

http://fashionsweetyroom.blogspot.com/

Jumalan rauha olkoon sinun kanssasi.Olet meille kummallekkin tärkeä.

kaisa jouppi kirjoitti...

Ole levollisella mielellä mumski.
Sinulla on lohduttajan,myötäelämisen,kannustajan, rohkaisijan, esirukoilijan ja...ja...vaikka mitkä armolahjat.
Ja kaiken lisäksi sinulla on armolahja tuoda selkokielellä ihmisille ymmärrettäväksi Jumalan suurta rakkautta, kaiken edellisen lisäksi, parahin mummiseni!

Kirsti kirjoitti...

Shalom rakas mummi!
Mekin mieheni kanssa reagoimme samanlailla jos on pitkään kuumat ilmat.
Minulla on kuuma/kylmä olo,minulla on muulloinkin sellainen olo.
Meillä on tuulettimet käytössä,toivon,että sinun jäähdytyskoneesi otetaan pian esille.

Läheinen ihmisesi on käsittänyt väärin,sinä olet tarkoittanut hyvää.
Joskus niin käy elämässä.

Sinulla on hyvä sana saatu Jumalalta,blogisi on siunaukseksi monille.
Minä olen kyllä kokenut siunausta lukiessani tekstejäsi.

Herra olkoon kanssasi!
Jaksamista,ja siunausta!

mummi kirjoitti...

Kaikki rakkaat lohduttajani! Iloitsen myötäelämisestänne ja kannustamisesta. Jumala oikaisee varmaan rakkaan ystäväni väärinkäsityksen, tai minun taitamattomat sanani. Hän voi vetää lähelleen jokaisen. Rukoillaan ystävälleni aitoa mieltä kuulla Jumalan puhetta. Jumala on ihmeellinen Isä. Hän on tasapuolinen meille jokaiselle luodulleen, mutta meidän tulee etsiä Jeesusta, joka vie meidät Isän syliin. Mummi