perjantai 28. toukokuuta 2010

Vapaus Jeesuksessa

Rakas Lähimmäiseni, kun herään kello kolme yöllä, lämpötila on kymmenen astetta. Näin Jumala on varjellut kasvit yöpakkasilta. Saamme syksyllä mustikoita ja muita marjoja välttyäksemme talven flunssilta. Minä uskon, että marjojen flavonoidit ovat meille hyvä suoja-aine viruksia vastaan.

Jesajan 61 luku ennustaa meille ilosanoman. Se kertoo Jeesuksesta, meidän Vapahtajastamme, joka vaikuttaa meidän keskellämme tänään ja joka päivä. Kuulepa ystävä, juuri Sinulle, joka olet sairas, murheellinen, köyhä tai jollain lailla kahlittu, Hän hyvän viestinsä ilmoittaa. Jeesus siunaa Sinua tässä ja nyt, kun asetut Hänen kanssaan aterialle. Pyhä Henki lohduttaa ja vahvistaa Sinua ja Taivaallinen Isä kuulee, kun Häntä avuksesi huudat. Tässä on ennustus Jeesuksesta, suora lainaus uudesta Raamatunkäännöksestä:

”Herran Henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut. Hän on lähettänyt minut ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman, parantamaan ne, joiden mieli on murtunut, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kahleitten kirpoamista, julistamaan Herran riemuvuotta, päivää, jona Jumala antaa palkan. Hän on lähettänyt minut lohduttamaan kaikkia murheellisia, antamaan Siionin sureville kyynelten sijaan ilon öljyä, hiuksille tuhkan sijaan juhlapäähineen, murheisen hengen sijaan ylistyksen viitan. Heitä kutsutaan Vanhurskauden tammiksi, Herran tarhaksi, jonka hän itse on istuttanut osoittaakseen kirkkautensa.”

Huomaat, että meillä on joka päivä apu, joka on lähempänä kuin lähin puhelin. Jeesus tulee sydämeen asumaan! Hänellä on valta antaa synnit anteeksi. Jeesus armahtaa jokaisen katuvan ihmisen ja ottaa syyllisyyden painon pois. Mikä ilo, kun kahleet kirpoavat, mikä rauha ja rakkaus sydämeen tulvahtaa! Meidän Vapahtajamme tekee meistä Isän lapsia ja perillisiä! Otetaan vastaan armo Jeesukselta aina, kun omatunto syyttää. Silloin saamme elää aina vapaina Jumalan lapsina, johon Jeesus meidät on kutsunutkin.

Tänä aamuna, 28.5.2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Runomummo kirjoitti...

Kiitos taas tämänkertaisesta, on hyvä mennä nukkumaan luetun jälkeen. Minulla on vain runoja blogissani ja ne löytyy golesta "runomummo" syntynyt Lappajärvellä, klikaus ja sieltä löytyy. Hyvää yötä

mummi kirjoitti...

Runomummo, herkkiä ja valoisia ovat runosi, kiitos niistä! Kyllä on suuri ilo se, että eläkkeelle jäätyään, voi alkaa purkaa sitä rikkautta, mikä meissä ihmisissä sisällä on. Eila rakas, sentähden Sinä jaksat, kun tätä rikkautta purat! Herra kanssanne. Mummi