sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Jeesus on kerskauksemme

Rakas Lähimmäiseni, toivotan Sinulle rauhallista ja siunattua lepopäivää! Sain ystävältäni raamatunkohdan evääksi. Se on Room. 5: 1-11, jossa Paavali kertoo meille Jeesuksen seuraajille, mitä kaikkea Jeesuksen työ, meidän edestämme, meille merkitsee. Tuo 11 jaetta on niin pitkä, että se ei sovi tähän. Toivon, että luet sen kokonaan. Siinä on paljon merkityksellisiä asioita, jotka Jeesus on meille armossaan lahjoittanut. Poimin sieltä muutamia asioita yhdessä mietittäväksi.

”Koska me siis olemme USKOSTA VANHURSKAIKSI TULLEET, niin meillä on RAUHA JUMALAN KANSSA meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.” Kun kolmiyhteinen Jumala tulee Jeesuksen kautta elämäämme, saamme syntimme anteeksi ja saamme rauhan Jumalan kanssa. Pyhä Henki vaikuttaa uskon Jeesukseen. Näin Jumala vanhurskauttaa meidät. Olemme Jumalan lapsia, Taivaan kansalaisia, joilla on JUMALAN KIRKKAUDEN TOIVO. Tiedämme, että Kristus kärsi meidän puolestamme. Meilläkin on kärsimyksiä, MEIDÄN KERSKAUKSEMME OVAT MYÖS AHDISTUKSET, sillä Jumalan rakkaus vaikuttaa meissä koettelemusten kärsimistä ja TOIVOA, sillä Jeesus on kanssamme kaikissa kivuissamme. Hän on voittaja, ja Hän on vienyt meidän kaikki kipumme ristille. Hän voi kärsivää auttaa.

Sitten Paavali puhuu siitä, kuinka Jeesus kärsi ja kuoli meidän puolestamme, kun me olimme vielä syntiset. Nyt, kun olemme vanhurskautetut Jeesuksen veren kautta, Hän pelastaa meidät VIHASTA, jota tunsimme Jumalaa ja ihmisiä kohtaan. Iloitsemme siitä, että olemme SOVITETUT Jumalan kanssa. Jumala on nyt meidän KERSKAUKSEMME! Siitä kiitämme Vapahtajaamme, Jeesusta Kristusta, että Hän Teki tämän sovitustyön ja voitti meidät todelliselle ELÄMÄLLE täällä ja iankaikkisuudessa.

tänä aamuna, 2.5.2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Halleluja!
Ylistys,meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Isä,meidän Jumalamme!

Kiitos mummi!
Hyvää yötä,Jeesus myötä!

mummi kirjoitti...

Kiitos, Kirsti, ystävä, mukanaolostsi ja kommenteistasi! Terveiset koko perheellesi Mummilta