maanantai 5. syyskuuta 2011

"Jumala kuuli ja oli läsnä leikkauksessa"

Rakas Lähimmäiseni, eilen tapasin onnellisen ihmisen. Hän oli Raili, rukousysyävämme arkipäivän rukoushetkestä. Raili oli kuin aurinko, silmät loistivat ja hän kiitti Jumalaa onnistuneesta leikkauksesta! Hän oli saanut uudet polvet eikä kipua enää ole. "Koko seurakunta rukoili, Jumala kuuli ja oli läsnä leikkauksessa!"

Olen tavannut toisenkin rukousystävän, jonka leikkaus ei onnistunut yhtä hyvin, mutta hänkin ylistää Jumalaa. Kipujen keskellä hän odottaa kiittäen sitä päivää, jolloin hänen kipunsa hellittävät. Tässä nähdään Jumalan ihme. Ei ihminen omassa voimassaan jaksa odottaa ja toivoa parantumista kipujen keskellä. Jumalan Pyhä Henki antaa hänelle voiman.

Kiitos, rakas Jumala, siitä, että sinä annat voimia kaikille niille, jotka kärsivät jatkuvasta kivusta. Kestävä rukous vie meidät Sinun syliisi turvaan, Taivaallinen Isämme, niin, että jaksamme odottaa Sinun vastaustasi avunhuutoomme. Kiitos Siitä, Kolmiyhteinen Jumala, että Sinä nostat, kannat ja lääkitset läsnäolollasi ja Sanallasi joka päivä omiasi. Kiitos rukousvastauksista, pienistä ja suurista avuista, meidän elämässämme. Kiitos Railin rukousvastauksesta! Jeesuksen nimessä, aamen.

Tänä aamuna, 5.9.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Taivaan Isä on hyvä lapsilleen
Hän kuulee rukoukset ja vastaa ajallaan.
Kiitos!

mummi kirjoitti...

Kiitos, Sylvi rakas, Isä kuulee ja auttaa ajallaan! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Hei mummi,tämä on suloinen kirjoitus!

Kiitos Hänelle Hänen valtavasta armostaan♥

Siunausta Mummille!

mummi kirjoitti...

Kiitos, Kirsti, rakas! Sinäkin olet yksi niitä kiittäjiä. Sinä uskot, että jonain päivänä Herra ottaa kivut pois. Rukoilen kanssasi, että Hän toimisi pian. Mummi