tiistai 27. syyskuuta 2011

"Sinä meissä - me sinussa"

Rakas Lähimmäiseni, me saamme laskeutua pehmeästi syksyyn, sillä lämpöä riittää! Herätessäni kello viisi mittari näyttää 10,5 astetta. Pimeä on maailmani. Sadepilvet ovat väistymässä, mutta yksi kirkas tähti loistaa kaukaisuudessa. Syksy on hyvä vuodenaika, Luoja avaa meille värimaailmansa ja antaa tuulta ja sadetta. Siinä on haastetta meille!

Avaan "Hiljaisuuden rukouksen", jonka lähetän Sinulle aamutervehdyksenä: "Herra - sinun luoksesi minä tulen juuri sellaisena kuin olen, en sellaisena kuin tahtoisin olla. Sinä tunnet minut paremmin kuin minä itse, sinun edessäsi en voi teeskennellä eikä minun tarvitsekaan. Sinun rakkautesi ei koske joitakin ominaisuuksia, vaan se koskee minua kokonaisena, ainutlaatuisena ihmisenä. Saan levätä turvallisesti rakkaudessasi. Saan kypsyä siinä aidoksi ihmiseksi.
Kaikkein syvimmän todistuksesi rakkaudestasi tahdot jälleen antaa meille pyhässä Ehtoollisessa. Sinun elämäsi tulee meidän elämäksemme. Sinä meissä - me sinussa. Kiitos, että yhdessä sinun kanssasi saamme käydä niihin tehtäviin, jotka sinä annat itsekullekin. Ja kiitos, että sinä itse saatat meitä, kannat meitä niissäkin vaiheissa, joissa emme näe tietä."

Rakas Jumala, kiitos ehtoollisesta, totisesta eväästä viikon matkallemme. Kiitos, Jeesus, että Sinä kuljet kanssamme ja johdatat Pyhän Hengen kanssa niin , että tuntuu! Sinä rakastat jokaista ihmistä. Rakkautesi virtaa jokaiseen, joka Sinun apuasi etsii. Sinä armahdat. Sinä lohdutat Sanallasi, joka on aarre sille, joka sen löytää ja lääke koko hänen ruumiillensa.
Aamen.

Tänä aamuna, 27.9.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin kaunis,koskettava rukous!! Kiitos! Siunauksia sinulle mummi!! Seija

mummi kirjoitti...

Seija rakas, kiitos kun yhdyt rukoukseen. Herra kanssasi. Mummi

Henna kirjoitti...

Sinulla on tosi ihania kirjoituksia :). Ihana lukea rukouksiasi, ne ovat kuin lämmin halaus. Siunausta!

mummi kirjoitti...

Rakas Henna, kiitos sanoistasi! iloitsen, että rukoukset ovat olleet sinulle siunaukseksi. Siinä näemme, että rukouksessa on voima, koska Jeesus on läsnä. Muutetaan elämämme rukoukseksi, niin rukous muuttaa meidät. Mummi