sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

"että maailma ymmärtäisi"

Herään tähän lepopäivään kello viisi. Rukoilen Sinulle ja meille kaikille runsasta Herran läheisyyttä ja Pyhän Hengen opetusta, sillä tämän päivän aihe on tärkeä: "totuus ja harha."  Kuinka helposti me uskommekaan viekkaasti sommiteltuja taruja, jotka maistuvat hyviltä ja hivelevät korvia. Näistä Jumala meitä varoittaa:

1.Joh. 4:1-6: "Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta, sillä maailmassa on liikkeella monia vääriä profeettoja. Tästä te tunnette Jumalan Hengen; jokainen henki, jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristuksen ihmiseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta. Yksikään henki, joka kieltää Jeesuksen ei ole Jumalasta. Sellainen henki on Antikristuksen henki, jonka te olette kuulleet olevan tulossa ja joka on jo maailmassa.--Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, kuulee meitä, mutta joka ei ole Jumalasta, se ei meitä kuuntele. Tästä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen."

Huomaatko, ystävä, että Jeesuksen rukous Isän ihmiseksi lähettämästä Jeesuksesta on totuuden avainsana: "ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä - minä heissä ja sinä minussa - että he olisivat täydellisesti yhtä, niin että maailma ymmärtäisi, että sinä olet minut lahettänyt ja rakastanut heitä, niinkuin sinä olet minua rakastanut." Joh. 17: 22-23.

Rakas Kolmiyhteinen Jumala, me uskovat olemme Sinun kirjeesi maailmassa. Isä, anna meille se armo, että Kristuksen kirkkaus loistaisi meistä! Jeesus, Sinä olet totuus, anna meidän pysyä totuudessa, että maailma näkisi Sinun kirkkautesi ja sen, että Isä rakastaa jokaista ihmistä! Pyhä Henki liitä meidät lujasti Pyhään yhteyteenne, että maailma ymmärtäisi, ja tulisi herätys! Aamen.

Tänä aamuna, 21.7.2013, rakkaudella Mummi.


3 kommenttia:

mummi kirjoitti...

Huomaan, että Sinä, Harry, olet liittynyt lukijoihini. Tervetuloa, rakas ystävä, Herra Sinua runsaasti siunatkoon! Mummi

sylvi kirjoitti...

Kiitos ja Siunausta pyhäpäivääsi.

mummi kirjoitti...

Kiitos, Sylvi rakas!Iloitsen Sinusta, kukkien ystävä! Mummi