tiistai 23. heinäkuuta 2013

Viisaus on Jumalasta.

Rakas Lähimmäiseni, kylmä tuuli heittelee puiden oksia sinne tänne. On kaivettu kaapeista talvivaatteita, ettei vilustuisi, ja ilmatieteilijä haistaa taas helteitä tulevaksi! Herra yksin tietää, mitä tulee. Rukoillaan, ettei viikonvaihteessa sataisi, kun Vaasassa urheillaan!

"Ilman viisautta, jonka sinä annat, ihminen ei ole yhtään mitään." Viis.9:6, tämän aamun Sanan ajasta. Isä, Sinä olet meidät luonut. Sinä olet istuttanut meihin jokaiseen sirun Sinun salaisuudestasi, Pyhä Jumala. Sinä olet antanut meille sisäisen kaipuun yhteyteesi. Haluat olla meidän jokaisen oikea Isä.

Joku on sanonut, että ihminen on levoton niin kauan kuin hän löytää levon Jumalassa. Hän on osunut oikeaan, sen minäkin voin todistaa. Kun Jeesus tuli ja kertoi Sinun rakkaudestasi, Isä, tiesin tulleeni kotiin. Kotiin, jossa on anteeksiantamus ja hyväksyntä, kotiin, jossa otetaan syliin ja katsotaan silmiin. Siinä kodissa löysin levon!

Kiitos Jeesus, että Sinä armahdat tänäkin päivänä! Sinä peset pois syntimme ja häpeämme, Sinä viet ne unohduksen mereen, niin kauas kuin itä on lännestä, ja Sinä otat syliin! Kiitos Jeesus, että tulit maailmaan meidät pelastamaan! Muistuta meille kaikille, että Jumalan pelko on viisauden alku! Aamen.

Tänä aamuna, 23.7.2013, rakkaudella Mummi.

5 kommenttia:

Heeka kirjoitti...

Huomenta mummi! Tai ei nyt enää ole huomen ehkä mummin mittapuun mukaan. :)
Olen viime päivinä lukenut moneen kertaan Sananlaskujen kirjaa ja sieltä juuri tästä aiheesta eli viisaudesta. Esim. tätä Sananlaskut 2:1-6 "Poikani (varmaan myös tyttäreni), jos sinä otat minun sanani varteen ja kätket mieleesi minun käskyni, niin että herkistät korvasi viisaudelle ja taivutat sydämesi taitoon niin, jos kutsut ymmärrystä ja ääneesi huudat taitoa, jos haet sitä kuin hopeata ja etsit sitä kuin aarretta, silloin pääset ymmärtämään Herran pelon ja löydät Jumalan tuntemisen. Sillä Herra antaa viisautta, hänen suustansa lähtee tieto ja taito."

Kunpa me osaisimmekin etsiä Jumalan tarkoittamaa viisautta ja ymmärrystä. Jälleen Raamatusta Sananl. 4:7 "Viisauden alku on: hanki viisautta, ja kaikella muulla hankkimallasi hanki ymmärrystä."

Ei tämä kansa tätä ymmärrä, mutta siinähän meillä on mahtava tilaisuus rukoilla, että kansa tulisi ymmärtäväiseksi.

Kiitos mummi ja siunausta päiviisi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Luin blogia aivan alusta alkaen ja pysähdyin kohtaan "Uusi liitto" (25.10.2009). Mitä tarkoittaa lause "Me olemme uusi Israel"?

Löysin mielenkiintoisen blogikirjoituksen:
http://mikkol-miettii.blogspot.fi/2011/06/uusi-liitto-israelin-heimon-kanssa.html

terveisin yksi kiinnostunut

mummi kirjoitti...

Raakas Heeka, olet löytänyt hyvän sanan viisaudesta. Viisaus on Jumalasta, sitäkannattaa etsiä kuin aarretta. Silloin löytää sirun saloista Jumalan! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi. Jumala teki liiton Israelin kansan kanssa silloin kun Hän johdatti kansan pois Egyptin orjuudesta. Se oli vain Israelin kansan kanssa tehty liitto. Kun Jeesus tuli, Jumala teki uuden liiton, paremman liiton. Jeesuksen armo, Pyhän Hengen Sinetti kirjoitettiin ihmisen sydämeen. Tämän liiton Jumala teki Israelin kansan ja pakanakansojen kanssa. Siksi me Jeesukseen uskovat entiset pakanat voimme sanoa, että olemme uusi Israel. Herra siunatkoon Sinua! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos selvennyksestä. Tärkeää, ettei kyseessä ole korvausteologia.
Tuo Mikko L:n kirjoitus - Uusi liitto Israelin heimon kanssa - on mielestäni hyvä.
Siunausta t. sama kiinnostunut