lauantai 28. joulukuuta 2013

Ateriayhteys.

Jeesus sanoo: "Katso, minä seison ovella ja kolkutan, jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan ja hän minun kanssani." Ilm. 3:20. Tässä puhuu rakkauden ääni. Jeesus tulee palastamaan meidät. Hän haluaa meidät aterioimaan kanssaan. Sillä aterialla maailmamme muuttuu. Jeesus ottaa pois syntien taakan ja antaa rauhan. Jeesuksen kanssa voi aterioida koska tahansa. Hän on tullut pelastamaan meidät isän lapsiksi ja antamaan meille iankaikkisen elämän.

Jeesus asetti ehtoollisen elämänsä viimeisenä iltana. "Ja heidän syödessään Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi opetuslapillensa ja sanoi: "Ottakaa ja syökää; tämä on minun ruumiini". Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: Juokaa tästä kaikki; sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi." Matt.26:26-28. Jeesus ruokkii meitä seurakunnan messussa ehtoollisella. Me syömme Hänen ruumiinsa ja verensä. Hän yhdistää meidät. Me saamme syntimme anteeksi ja saamme rauhan sydämeemme. Jeesus on meidän kanssamme joka päivä maailman loppuun asti!

Rakas Jumala, kiitos siitä, että lähetit Jeesuksen maailmaan ihmiseksi. Kiitos, että Sanassasi tämän rakkaudentekosi ilmoitit jo 700 vuotta ennen kuin se tapahtui. Kiitos, että Jeesus elää joka päivä sydämissämme Pyhän Hengen kanssa. Kiitos, Isä, että Sinä aina kuulet ja rakastat meitä Jeesuksen ristintyön tähden. Amen.

Tänä aamuna, 28.12.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Mummi, että muistutat usein ehtoollisen merkityksestä! Ehtoollinen sisältää jotain sellaista salaisuutta, jota emme voi ymmärtää. Mutta siinä on huomattava siunaus.
Olen ajatellut ehtoollista nauttiessani saavani taivaallisen verensiirron nauttiessani viinin, Jeesuksen veren.
Yleensä kun Jeesus puhuu vertauksin, raamatussa sanotaan, että hän puhui heille tämän vertauksen.
MUTTA, kun Hän asetti ehtoollisen, han ei puhunut vertauskuvallisuudesta, vaan: "Tämä ON minun ruumiini, ja tämä ON minun vereni.
Syömme ja juomme siis Hänen muistoksensa, hänen ruumiinsa ja hänen verensä, syntien anteeksisaamiseksi ja terveydeksemme! Kiitos Jeesus ehtoollisesta!
Käydään usein Herran pöydässä.
t. yx waari

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, kiitos kommentistasi! Oikein sanot: "Käydään usein Herran pöydässä" Jeesuksen ruumis ja veri voimaannuttavat meidät Kristuksessa ja antaa iankaikkisen elämän. Mummi.