sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Sytytetään neljäs kynttilä.

 
Rakas Lähimmäiseni, herään virkeänä kello puoli kaksi, nukuttuani kolme tuntia. On neljännen adventin aamu, jouluun on kaksi yötä. Tähtitaivas loistaa mustana, niinkuin silloin Betlehemissä, pienenevä kuu heittää hyvätejään yön kulkijalle. Lämpöasteita on 2,1. Hyvää huomenta, sanon Sinulle Lähimmäiseni!

Kirjaan Sinulle Sanan ajasta tämän päivän tekstit: "Herran syntymä on lähellä. Minä odotan sinua, Herra, odotan sinua koko sielustani ja panen toivoni sinun sanaasi. Minä odotan Herraa kuin vartijat aamua, hartaammin kuin vartijat aamua. Israel, pane toivosi Herraan! Hänen armonsa on runsas, hän voi sinut lunastaa. Hän lunastaa Israelin kaikista sen synneistä. Ps. 130:5-8.

"Rakas Taivaallinen Isä. Samaan aikaan, kun valoisa päivä on meillä Pohjolassa lyhimmillään, valmistaudumme viettämään suurta valon juhlaa, sillä profeetan lupaus on toteutunut: "Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan." Saamme tunnustaa yhdessä toisten kristittyjen kanssa: "minä uskon Jeesukseen Kristukseen, Jumalan ainoaan Poikaan, meidän Herraamme, joka sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta." Kiitos Isä, että tulet Jeesus-lapsessa meidän lähellemme ja annat sydämeemme vakuuden siitä, että olet meidän kanssamme ja siunaat joulunvittomme." Aamen. Vietetään hyvä joulu Jeesuksen kanssa!

Tänä aamuyönä, 22.12.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Oikein siunattua Joulunaikaa sinulle♥

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, Sinulle myös, aj kaikille lukijoilleni, Herran siunaamaa joulunaikaa!