torstai 19. joulukuuta 2013

Musta joulu.

Rakas Lähimmäiseni, pyydän anteeksi, että nukun nykyisin niin pitkään, että varhaiset lukijani ajattelevat: "Nyt on mummille tullut vanhuus, ei se jaksa enää herätä!" Vanhuusko lienee syy, vai mikä, mutta uni tuntuu kovasti tarpeelliselta. Kiitos, Isä, että annat rauhallisen unen!

Ulko-ovella kohtaan leudon jouluviikon aamun. Taivas on kuin vastalypsettyä maitoa ja Lumi ja jää ovat kadonneet. Alppiruusun juurella on pieni valkoinen lampaan kokoinen jänne siitä lumesta, jota satoi viikko sitten niin, että Lumimiestäkin tarvittiin kahtena aamuna. Eilen Pekka Pouta sanoi. että saamme mustan joulun. Ei hätää, joulu on joulu mustanakin! Jeesus on läsnä koko voimassaan ja hoitaa meitä väsyneitä, kun Häntä avuksi huudamme. Liitän tähän yhden joulutunnelmani silloin, kun oli myös musta joulu:

"Jouluaamu, musta maa salaisuutta julistaa: On valo taivaasta tullut! Sydän niinkuin musta maa, Jeesukselta toivon saa, kun kuulee julistuksen: "Käy minun joulupöytääni on Sana minun ruokani ja armo joululahjani sinulle valmistettu." On ateria kiireetön Jeesuksella aikaa on, saa purkaa koko taakan. Ja Pyhä Henki kirkastaa ihmeistä Joulun sanomaa: On Jeesus taivaasta tullut ja avunhuutoni kuullut! Hän ottaa kaikki syntini ja antaa armon lahjaksi ja minut Isään liittää. On minun pakko kiittää, tai sydän pakahtuu, kun muutos on niin suuri. On poissa musta muuri. Jeeusvalo rinnan täyttää, se Isän kirkkauden näyttää ja antaa joulurauhan."

Jeesuksen läheisyyttä ja rauhallista joulunodotusta, Sinulle rakas Lähimmäiseni! Minä lähden Joulupusseja kokoamaan !

Tänä aamuna, 18.12.2013, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos samaa sinulle, rauhaisaa joulun odotusta.♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, rukoillaan kaikkiin sydämiin joulun rauhaa, Jeesuksen vapauttaman sydämen rauhaa! Mummi.