maanantai 16. joulukuuta 2013

Lepo sydämessä.

Rakas Lähimmäiseni, vielä on aikaa kahdeksan päivää jouluun! Ei hätää, valmistelut ehtii vielä. Aamu-TV kertoo, että lakia rukataan takaisinpäin. Nyt annetaan lupa laulaa virsiä koulun joulujuhlassa. Hyvä kun peruuttavat kovia päätöksiään, ajattelee Mummi!

Kiitän vielä eilisestä messusta. Jeesus hoiti ehtoollisella ja Sanassa: "Katso, Jumalan Karitsa"!

Aamun sana "Jumalan kämmenellä" kirjassa on niin tärkeää asiaa, että kirjaan sen tähän levon hetkeksi Sinulle, joka ehdit sen lukea: "Jumala luo minuun puhdas sydän ja uudista minut, anna vahva henki. Älä karkota minua kasvojesi edestä, älä ota minulta pois Pyhää Henkeäsi. Ps.51:1-13.

Jeesus, mikään ei voisi olla pelottavampaa. Mikään ei voisi olla suurempi onnettomuus, kuin se. että sinä ottaisit minulta pois Pyhän Henkesi. Mikään ei olisi kauheampaa kuin se, että lakkaisit armahtamasta minua, lakkaisit muistuttamasta minua synneistäni, ottaisit pois sydämeltäni anteeksiantamuksen tuoman omantunnon rauhan. Siksi rukoilen, Jeesus: uudista minua. Anna puhdas sydän. Anna vahva Henki. Niin että minua ei koskaan karkoitettaisi kasvojesi edestä. Kiitos, Jeesus, että lupauksesi mukaan sitä, joka luoksesi tulee, ei heitetä pois. Minä tulen, koska  olen Kristuksen sovitustyön ja kasteen kautta sinun omasi."

Rakas Jumala, vahvista uskoani Jeesuksen täydelliseen armoon ja anna minulle rauha sydämeen! Aamen

Tänä aamuna, 16.12.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mummi!
Miten yhdynkään sydämeni pohjasta rukoukseesi!
Anna Herra uusi vahva sydän ja uusi vahva Henki...!
t. yx waari

mummi kirjoitti...

Isä antaa sen anovalle, Hän antaa lapsilleen parasta! Otetaan vastaan Isän lahja, rakas Anonyymi! Mummi