maanantai 23. joulukuuta 2013

Jeesus luo yhteyden.

Rakas Lähimmäiseni, tulihan se joulu pitkän odotuksen jälkeen! Aatonaattna näen ulko-ovella mustan maan, joka valkolunta vartoaa. Lämpöä on kaksi astetta. Leuto tuuli heiluttaa pihapuita. Isä näyttää meille, että pimeässä Jeesusvalo loistaa kirkkaimmin.

Herättyäni luin Pietarin kirjeen ensimmäisen luvun. Siinä Pietari toivottaa  "hajalla-asuville kristityille armoa ja rauhaa, ylistää Jumalaa siitä, että hän on uudestisynnyttänyt heidät elävään toivoon, niin että he taivaallisen pelastuksen toivossa saavat riemuita kirkastuneella ilolla; tätä pelastusta  profeetat ovat tutkineet ja siihen enkelitkin halajavat katsahtaa. Kehoitus toivoon, kuuliaisuuteen, pyhyyteen ja vilpittömään rakkauteen heille, jotka ovat uudestisyntyneet Jumalan elävän sanan kautta."

Meidän on hyvä lukea Pietarin, silminnäkijän, opetusta seurakuntiemme siunaukseksi. Hän kehottaa meitä vilpittömään veljenrakkauteen ja rakastamaan toisiamme hartaasti puhtaasta sydämestä. Jeesus on seurakunnan pää ja Pyhä Henki elävöittää sen. Hän luo yhteyden ja antaa levon sydämiin. Jumalan sanan tärkeyttä Pietari teroittaa. Hän lopettaa luvun näin: "Sillä "kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin ruohon kukkanen; ruoho kuivuu ja kukkanen varisee, mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti." Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu."

Iloitaan jouluna ilosanomasta! Jeesus meidät pelastaa ja rakkauden synnyttää joka sydämeen! Yksin asuvakin saa iloita seurakuntayhteydestä ja Jeesuksen armosta ja rakkaudesta, jota kukaan ei voi meiltä riistää! Lisälahjana saamme olla yhdessä rakkaittemme kanssa joulupöydässä! Taivaan Isä siunatkoon meidän kaikkien joulun ja tulevan vuoden!

Tänä aamuna 23.12.2013, rakkaudella Mummi.
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iloitaan Joulusta! Kiitetään Jumalaa, sanoo Elisakin!

mummi kirjoitti...

Rakas Elisa, jouluiloa Sinulle ja rakkaillesi ja kaikille lukijoilleni! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

JEESUS, RAUHAN HERRA, JEESUS, VAPAHTAJA, JEESUS KUNINGAS!
rukoilen sinun rauhaasi mallemme, rukoilen rauhaasi erityisesti yksinäisille ja ahdingoissa oleville.
OLE YLISTETTY MEIDÄN HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA JA ISÄ PELASTUKSESTA JEESUKSESSA!

Siunattua joulurauhha itse kullekin.

t. yx waari

mummi kirjoitti...

Kiitos, yx waari!