perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulu 2013 on eletty.

Rakas Lähimmäiseni, joulu 2013 on elletty! Taivaallinen Isämme on sen meille antanut. Hänen tahdostaan olemme tänään elossa. Siitä saamme kiittää Hyvää Jumalaa! Jeesusta, rauhan tuojaa, Joulun Herraa, saamme kiittää siitä, että meillä on Isän läheisyys ja inkaikkinen elämä!

Jos Jumala suo, saamme pian aloittaa uuden vuoden. Ajattele, 365 uutta aamua ja uutta mahdollisuutta käyttää päivämme paremmin kuin tänä vuonna. Jeesus on luvannut meitä siinä auttaa, kun Häntä avuksi huudamme. Toivotan Sinulle, rakas Lukijani Vapahtajan siunaamaa tulevaa vuotta!

Minulla oli onni viettää joulu omien poikieni perheiden kanssa. Ensin Vaasassa ja sitten Helsingissä. Se on juhlaa, kun lahjat antaa ja lahjat saa! Se on juhlaa, kun saa yhdessä nauttia jouluruokia ja muistella menneitä. Se on juhlaa, kun saa käydä joulumessussa ja saa kohdata Vapahtajansa ehtoollisella! Jouluilo sydämessä saa aloittaa tänään arkea. Kiitos Isälle kaikista rakkaista ja kiitos Teille, rakkaat!

Juhlimaan tulkaa toivon täyttymistä, rientäkää, kutsuu nyt Betlehem! Etsimään tulkaa taivaan kuningasta, ja kumartamaan tulkaa ja kumartamaan tulkaa ja kumartamaan tulkaa Herraamme! Herrojen Herra, vajo maailmamme, ihmisen lapseksi syntynyt. Katsokaa lasta, taivaan kuningasta, ja kumartamaan tulkaa ja kumartamaan tulkaa ja kumartamaan tulkaa Herraamme! Kaikuvat virret enkeleiden kuoron, niihin me yhdymme riemuiten: Kunnia olkoon taivaan Jumalalle ja maassa olkoon rauha ja maassa olkoon rauha ja maassa olkoon rauha ja hyvä tahto luona ihmisten. Kirkkaana loistaa meille uusi aamu, syntymäjuhla on Jeesuksen. Taivaasta saapui Sana ihmiseksi, siis kumartamaan tulkaa, siis kumartamaan tulkaa, siis kumartamaan tulkaa Herraamme! virsi 27.

Tänä aamuna, 27.12.2013, rakkaudella Mummi.

1 kommentti:

pau kirjoitti...

Onnellista Uutta Vuotta 2014, mummi sinulle ja rakkaillesi. Me tapaamme messussa jälleen pian, jos Herra suo :)