lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulun ihme.

Rakas Lähimmäiseni, nyt on mummilla joulumieli! Olen ollut kaksi päivää Palosaaren seurakuntakeskuksessa oppimassa kuinka Jeesus antaa jouluilon ja yhteyden. Karin toi joulupussit Vaasaan! Hän antoi idean Vaasan Lähimmäisyhdistyksen käyttöön, koska hän on jäsenemme ja haluaa tuoda iloa lähimmäisilleen. Mikä antamisen ja jouluilon juhla! Jumala siunasi jokaisen tulijan antamisen ilolla!

Kun soittelin koteihin, joihin joulupusseja vietiin, ilo ja kiitollisuus kuului jokaisen vastaajan äänestä. Apu tuli tarpeeseen! Pussien kokoajat ahersivat iloisina päivät pitkät, kuljettajia löytyi aina tarpeeseen. Yhteisen tekemisen ilo, ruokki meitä jokaista! Karin oli terve ja energinen. Hän halasi jokaista tulijaa ja kuunteli kaikkien murheet. Iloitsin erityisesti pienistä lapsista, jotka tulivat vanhempien mukana serurakuntakeskukseen.  Heidän sydämiinsä jäi siemen auttamisen siunauksesta. Kiitos Karin, kun herätit vaasalaiset juoluiloon!

Rakas Jumala, meidän Taivaallinen Isämme, kiitos joulun ihmeestä! Kiitos, että Sinä lähetit jouluna rakkaimpasi, oman Poikasi, maailmaan palastamaan meidät syntiset ihmiset Sinun lapsiksesi. Kiitos siitä, että Jeesus toi Sinun rakkautesi lähelle. Kiitos siitä, että Jeesus muuttaa kivisydämen lihasydämeksi ja näyttää meille lähimmäisen hädan. Kiitos auttamisen ilosta, kiitos joulun ihmeestä! Amen.

Tänä aamuna, 21.12.2913, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS JEESUS! KIITOS JEESUS!
LASKE, HERRA RAUHASI SYDÄMIIMME!
KIITOS JOULUN HERRA JEESUS!
t. yx waari

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, sitä Jumalan rauhaa rukoilemme kaikkiin koteihin ja kaikkiin sydämiin! Mummi