sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Isän joululahja.


Rakas Lähimmäiseni, kuinkahan Sinä odotat joulua? Odotatko innolla koko suvun juhlaa, vai pelkäätkö paljoja töitä? Toivotko, ettei koko jaulua olisi, vai annatko sen mennä ohi ilman ajatustakaan. Olen kuullut tänäkin adventinaikaan momenlaisia huokauksia.

Rakas Lähimmäiseni, rakkaudella nostan yhden sormeni pystyyn, niinkuin Lahja, siellä linja-autossa: "Rakas ystävä, on vain yksi tarpeellinen ja Hän on Jeesus, meidän Vapahtajamme! Hän on meille Henki ja elämä! Jeesuksen syntymäpäivään tässä valmistaudumme. 

Jeesus on hiljaien ja nöyrä sydämeltä. Hän syntyi seimeen kauan sitten. Hän kasvoi ihmisenä ja suoritti Isän hänelle uskoman tehtävän. Hän kuoli ristillä meidän kaikkien synnit sovittaen niin, että meillä kaikilla, jotka Häneen uskomme, on nyt Pyhän Jumalan lapseus ja perintöoikeus. Jeesus elää AINA meidän kanssamme, armahtaen ja nostaen, Pyhä Henki johdattaa meitä elämässämme ja Isä, Jumala, kuulee, kun Hänelle asiamme puhumme. Jeesus antaa meille sydämestä lähtevän elämän, sillä Hän itse asuu seuraajiensa sydämissä Pyhän Hengen kanssa. Jouluna, Jeesuksen syntymäpäivänä. saamme kiittää Isää, Jumalaa, tästä Hänen Poikansa ihmeellisestä lahjasta!

Kiitos, rakas Jumala, että meidät kaikki olet lunastanut lapsiksesi. Auta meitä ottamaan vastaan Sinun joululahjasi, elämä Jeesuksen kanssa! Aamen.

Tänä aamuna, 8.12.2013, rakkaudella, Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Joulu on ihanaa aikaa.
Todella ei meidän tarvitse sitä ottaa taakkana vaan lahjana,
Ihanan juhlan Jeesus on meille lahjoittanut.

mummi kirjoitti...

Sylvi, rakas Ystävä, kun Jeesus tulee sydämeen, on joulu joka päivä! Kiitetään! Mummi.