torstai 12. joulukuuta 2013

Ristin voima.

Rakas Lähimmäiseni, Herra auta! saamme sanoa tänäänkin. Tie kiiltää jäisenä ikkunan takana. Kuinka me kaikki iälliset selviämme tänään, kun nuorillekin jäällä kulku on vaikeaa? Anna, Jeesus, enkeleitä taluttamaan!

Juha Vähäsarja antaa meille täksi päiväksi sanan: "Jeesus joi viinin ja sanoi: "Se on täytetty." Hän kallisti päänsä ja antoi henkensä. Joh. 19:30

Jeesus, Jumalan uhrikaritsa, kallisti päänsä ihmisten syntien tähden. Kuoleman kuolema oli koittanut, ristin evankeliumin ja ylösnousemuksen ihmeellinen sanoma tulisi pian kaikumaan kaikkeen maailmaan. Mikä täytettiin Jeesuksen kuolemassa? Laki, joka syyttää syystä jokaista ihmistä synneistä. Lain vatimukset, joiden täyttymystä Jumalan pyhyys edellyttää viimeistä piirtoa myöten. Sairaudet ja heikkoudet ja lankeemukset. Synti ja syyllisyys ja kaikki se, mikä ihmisen oikeutetusti kadottaisi, on täytetty. Taivas on nyt auki, sillä hän kallisti päänsä ja antoi henkensä!"

Kiitos, rakas Jumala, että Jeesus ristinkuolemallaan avasi pääsyn Sinun lapseksesi, ja ylösnousemuksellaan lunastii meille iankaikkisen elämän. Tänäänkin Jeesus antaa Sinulle, rakas Lähimmäiseni, tämän ihmeellisen lahjan, kun Häntä avuksi huudat! Siitä Kiitämme Pyhää Jumalaa, kaikki Isän lapset! Aamen.

Tänä aamuna, 12.12.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: