sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ilonkyyneleitä.

"Hoosianna, Daavidin poika, kiitetty olkoon hän! Kiitetty Daavidin poika, joka tulee Herran nimeen." Lapset kävelevät etteen. Ensimmäisellä on aasi kädessään, toiset heiluttelevat palmunlehviä. Adventti on siinä parhaimmmillaan! Lähes neljäkymmentä vuotta pyhäkoulua pitänyt täti ohjaa taidolla lapsia kuvaelmasta toiseen.

Olemme seurakunnan adventtijuhlassa. Ilonaskelet näyttävät, kuinka Jeesus tuo ilon. Ja kuinka ihanasti valo ilmestyy pimeyteen kun Jeesus koskettaa. Ohjaaja täynnä Jeesus-valoa johdattaa meidät rukoukseen: "Jeesus kosketa minuakin!"
Rakas kuoroni, jossa olen laulanut kolmekymmentä vuotta, laulaa: "Jeesus on tullut maailmaan". Kiitos, Jeesus, että tulit! Tämä yhteys! Tämä ilo ei olisi mahdollinen, jos Sinä Jeesus et olisi tuonut Jumalan rakkautta keskuuteemme. Tämä vapaus ei olisi mahdollinen ilman Sinun armoasi, Jeesus! Kiitos, että tulit! Kiitos, Jeesus, kun toit meille adventin ja joulun odotuksen ja joulun!

Pastori muistuttaa meitä, että maanantaina laskeudumme pieneen paastoon. Valmistaudumme ottamaan vastaan Vapahtajmme! Tutkimme Sanaa ja hiljennymme Isän edessä. Löydämme valon, joka tulee jouluumme Jeesuksen mukana ja saamme sydämeemme joulurauhan.

Laulamme yhdessä: "Maa on niin kaunis." Vieressäni istuva mies laulaa alttoa ihanalla äänellään. Kiitos, Isä, näistä mumminkyyneleistä!

Tänä aamuna, 1.12.2013, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

pau kirjoitti...

Tänään on juhlapäivä, monellakin tapaa :)
Näkemisiin!

mummi kirjoitti...

Rakas Paula, rukoillaan ja kiitetään! Mummi

sylvi kirjoitti...

Kyllä Jeesus on tuonut paljon iloa meille,
Ihana oli laulaa kirkossa Hoosiannaa...
Kiitos Taivaan Isälle.
Siunausta sinulle ja hyvää Adventinaikaa.♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, iloitaan siitä yhteydestä, mikä meillä on Jeesuksessa, meidän Vapahtajassamme! Jeesus auta, Jeesus palasta, Hoosianna Daavidin Poika! Rakkaat terveiset sinne Ruotsiin! Mummi