maanantai 2. joulukuuta 2013

"On oleva yksi lauma ja yksi paimen."

Rakas Lähimmäiseni, "Hoosianna, Daavidin Poika, kiitetty olkoon Hän! Kiitetty Daavidin Poika, joka tulee Herran nimeen. Hoosianna, hoosianna, hoosianna, hoosianna! Kiitetty Daavidin Poika, joka tulee Herran nimeen!" Tämä advantin ylistyslaulu on aina tuonut ison ilon sydämeeni!

Eilen illalla jumalanpalveluksessa meillä oli kaksinkertainen ilo! Jumalanpalvelusyhteisö, jossa pastori Markus Pöyry on ravinnut meitä hyvillä saarnoilla jo pari vuotta, järjestäytyi Mikaelin seurakunnaksi, joka on osa Suomen evankelisluterilaista lähetyshiippakuntaa. Jumala on johdattanut minut kokemaan ehtoollisyhteyttä näiden ystävien kanssa, jotka eilen allekirjoittivat Mikaelin seurakunnan perustamiskirjan. Jeesus hoitaa meitä ja Pyhä Henki kokoaa seurakunnan!

Olen edelleen Vaasan Suomalaisen seurakunnan jäsen. Se on ollut kotini neljänkymmenen vuoden ajan. Siellä olen saanut opetusta ja saanut kokea Jeesuksen armoa ja Jumalan rakkautta ystävien kanssa. Olemme hioneet toisiamme, mutta Jeesus on yhdistänyt meidät! Nyt rukoilen sitä, että saamme edelleen olla yhtä! Jeesus rakastaa meitä kaikkia, rakastetaan mekin toisiamme, ja hyväksytään toisemme!

Jeesus sanoo: "Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta, myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi paimen." Joh. 10:16.

Tänä aamuna, 2.12.2013, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

pau kirjoitti...

Aamen. Minulla sama tilanne: allekirjoitan kaiken mummin tekstin myös omalla kohdallani.

mummi kirjoitti...

Rakas Paula, kiitetään ja rukoillaan! Mummi