maanantai 14. huhtikuuta 2014

Jeesuksen todistajana

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla olimme Jimi Järvisen kirkkokonsertissa Mustasaaressa. Nuori urkuvirtuoosi soitti kuin enkeli ja viritti meidät juhlamielelle. Kunnia Jeesukselle, voittajalle! Kiitos kirkkoherra Jari Friman, Jimin konsertista! Rukoillaan nuorelle miehelle terveyttä, ja paljon tukijoita, että hänen lahjansa huomataan.

Tänään alkaa hiljainen viikko. Jeesus on Getsemanessa. Joh.18:1-27 kertoo, että Jeesus menee puutarhaan opetuslastensa kanssa illan pimetessä. Silloin Juudas, yksi Jeesuksen opetuslapsista, tuo sotajoukon ottamaan kiinni Jeesuksen. "Silloin Jeesus, joka tiesi kaiken, mikä oli häntä kohtaava, astui esiin ja sanoi heille: "Ketä te etsitte?" He vastasivat hänelle: "Jeesusta, Nasaretilaista. Jeesus sanoi heille: "Minä se olen."

Jeesus otettiin kiinni ja sidottiin. Hänen piinaviikkonsa alkoi, kun syytä tuomiolle alettiin etsiä. Piinaviikko alkoi myös Pietarille. Ensin hän puolusti Jeesusta miekoin, mutta sitten pelko sai hänet kieltämään mestarinsa.

Kuinka on meidän laitamme? Uskallammeko todistaa Vapahtajastamme, vai viekö pelko sanat suusta. Jos uskallamme todistaa Jeesuksesta, Vapahtajastamme, saamme varmaan jeesustelijan maineen ja monet hylkäävät meidät.  Jeesus tuli maailmaan, kärsi ja voitti meidät pääsiäisenä Isän lapsiksi. Se on meille elämän ilo ja Isän lahja, jota jokaisen kannattaa etsiä sydämeensä! Tule, Herra Jeesus!

Tänä aamuna,14.4.2014, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Me käytiin lauantaina konsertissa ja siinä tuli käytyä läpi koko hiljainenviikko.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, saitte varmaan tosi hienon kokemuksen! Herran siunausta koko viikolle! Mummi