sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Jeesus on totisesti ylösnoussut!

Rakas Lähimmäiseni, herään onnellisena pääsiäisaamuun! Olen saanut nukkua hyvin Isän hyvässä hoidossa. Hän kuuli rukoukseni Jeesuksen tähden. Huomenna on lähtö aikaisin Radio Vaasaan, jossa on hengellisen musiikin haastetoivekonsertti lähimmäisten auttamiseksi klo 10-13. Sinullakin on kuuluvuusalueella mahdollisuus olla mukana ja auttaa toivomalla rakastamaasi musiikkia. Siksi otan tähän molemmat pääsiäispäivät. Jeesus elää ja puhuttelee Mariaa. Jeesus on totisesti ylösnoussut! Joh. 20: 1-18.

Jeesuksen seuraajat olivat toivottomia. He näkivät Mestarinsa alennustilan. Jeesus kuoli ristillä kahden ryövärin kanssa. Häntä pilkattiin ja piinattiin. Kaiken Hän kesti luottaen Isäänsä. Hänessä oli ylösnousemusvoima! Hän voitti kuoleman ja mursi synnin siteet niiltä, jotka Häntä avuksi huutavat. Sinä ja minä voimme elää elämämme Luojamme yhteydessä, synneistä vapaina, Jeesuksen armohoidossa kaiken elinaikamme! Ilotkaamme Jeesuksen täydellisestä voitosta ristillä!

Yllätys oli suuri, kun Maria Magdaleena näki kiven poisvieritetyksi haudan suulta. Hän kertoi asian Pietarille ja Johannekselle. He kävivät haudassa ja näkivät käärinliinat. He uskoivat Jeesuksen ylösnousseen, mutta palasivat kotiinsaa. Maria jäi itkemaan haudalle. Kun hän kurkisti hautaan, hän" näki kaksi enkeliä valkeissa vaateissa istuvan, toisen pääpuolessa ja toisen jalkapuolessa, siinä missä Jeesuksen ruumis oli mannut."
Enkelit kysyivät miksi Maria itki. Hän vastasi, että ovat viennet pois Herrani! Silloin Jeesus oli hänen vieressään ja sanoi: "Maria!" Maria tunsi Jeesuksen. Jeesus sanoi hänelle: "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö; mutta mene minun veljieni tykö ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö ja teidän Jumalanne tykö," Ja Maria ilmoitti opetuslapsille, että hän oli nähnyt Herran ja kertoi heille mitä Jeesus oli sanonut.

Tänä pääsiäisenä olemme taas saaneet elää uudelleen Jeesuksen voitonevankeliumin. Se on ilosanoma Jeesuksesta, Vapahtajastamme! Otetaan Hänet sydämemme Herraksi, niin saamme elää Taivaallisen Isämme lapsina!

Tänä aamuna, 20.4.2014, rakkaudella Mummi
2 kommenttia:

Jukka-Pekka kirjoitti...

Hyvää ja siunattua pääsiäistä mummi.

mummi kirjoitti...

Rakas Jukka-Pekka, Herra kanssasi! Ylösnoussut vapahtaja on Isän lahja meille. Kiitetään! mummi