lauantai 12. huhtikuuta 2014

Jeesus tuo Isän lähelle!


Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla luimme raamattupiirissä, kuinka Jeesus kutsuu pakanaa. Apt. 8:26-40. Hoviherra lähti iloiten jatkamaan matkaansa, kun Jeesuksen rakkaus valtasi hänet. Tänään Ef. 2: 13-19 kertoo meille, kuinka Jeesus muuttaa meidän elämämme, Sinuun ja minun elämän.

"Mutta nyt, kun olette Kristuksessa Jeesuksessa, olette te, jotka ennen olitte kaukana, päässeet lähelle Kristuksen veressä. Sillä hän on meidän rauhamme, hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden, kun hän omassa lihassaan teki tehottomaksi käskyjen lain säädöksinensä, luodakseen itsessänsä nuo kaksi yhdeksi uudeksi ihmiseksi, tehden rauhan ja yhdessä ruumiissa sovittaakseen molemmat Jumalan kanssa ristin kautta, kuolettaen itsensä kautta vihollisuuden. Ja hän tuli ja julisti rauhaa teille, jotka kaukana olitte, ja rauhaa niille, jotka lähellä olivat, sillä hänen kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö. Niin ette siis enää ole vieraita ja muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä."

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä otat kaukana ja lähellä harhailevat ihmiset pyhien kansalaisiksi ja omaan perheväkeesi Jeesuksen, rakkaan Poikasi ristintyön kautta. Jeesus valmisti kaikille ihmisille palastuksen jo yli 2000 vuotta sitten. Ristillä hänen kallis verensä vuoti maahan. Se veri pesi meidät vapaaksi synnin orjuudesta että voimme olla Sinun lapsiasi, Taivaallinen Isämme. Jeesus varmisti meille iankaikkisen elämän Sinun luonasi, Isä, kun Hän nousi kuolleista kolmantena päivänä. Otetaan vastaan Jeesuksen valmistama armotyö! Auta meitä siinä, Taivaallinen Isä. Aamen.

Tätä Jeesuksen ristintyötä ja voittoa, saamme seurata seurakunnissamme näinä päivinä. Mennään mukaan ja kiitetään Jeesusta!

Tänä aamuna, 12.4.2014, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Aamen.Ihanaa viikonloppua.T. Pekka

Anonyymi kirjoitti...

Luk 13:24 "Kilvoitelkaa päästäksenne sisälle ahtaasta ovesta, sillä monet, sanon minä teille, koettavat päästä sisälle, mutta eivät voi.

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystävät, Jeesus kanssamme!Hän on ovi, joka avautuu, kun Häntä avuksi huudamme! Jeesus on tullut maailmaan pelastaman jokaisen,ettei yksikään, joka uskoo häneen hukkuisi, vaan saisi iankaikkisen elämän. Kiitetään Jeesusta!