torstai 3. huhtikuuta 2014

Jumalan valtakunnassa on työtä kaikenikäisille

Rakas Lähimmäiseni, iltakuudelta tulivat naapurit onnittelemaan ja join kahvia. Nyt ei tarvitse luullakaan, että uneen pääsisi. Ei hätää, kun on hyviä lahjakirjoja ja on Raamattu ja sen siunattu teksti. Tämän päivän sana on Psalmista 84: "Kuinka ihanat ovat sinun asuinsijasi, Herra Sebaot! Minun sieluni ikävöitsee ja halajaa sinun esikartanoihin, minun sydämeni ja ruumiini pyrkii riemuiten elävää Jumalaa kohti."

Kaunista runokieltä, taivasikävää, Jumalan kohtaamisen ikävää! Kiitos, Isä, että Sinä olet aina kuulomatkan päässä meistä. Jeesus, Vapahtajamme, on luvannut, että Hän ei meitä jätä. Hän pitää yhteyden Isään aina elävänä. Kiitos, Pyhä Henki, että johdatat ja varustat voimalla korkeudesta!

"Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat! Kun he käyvät Kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi, ja syyssade peittää sen siunauksilla. He käyvät voimasta voimaan ja astuvat Jumalan eteen Siionissa."

Mikä lupaus Jumalan työtovereille! Eikä Jumala ikää katso. Markus pastorimme lohdutti, että Mooseskin kutsuttiin tehtäväänsä vasta kahdeksankymppisenä! Kiitos, Pyhä Jumala, että Sinulla on työtä kaikenikäisille lapsillesi. Aamen.

Tänä aamuna, 3.4.2014, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Ole siunattu rakas sisareni.Voimia ja hengen rakkautta ja raikkautta päivääsi.

Kiitos tämän aamun toiveikkaasta sanasta.-Pekka-

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Pekka,me saamme olla Jumalan työtovereita. Kuunnellaan, mihin Hän meitä johdattaa! Onnellisia hetkiä päiviisi! Mummi