perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kristus on lain loppu

Rakas Lähimmäiseni, heräsin tänään vasta seitsemältä nukuttuani kahdeksan tuntia. Kiitos hyvästä levosta sylissäsi, Taivaallinen Isäni! Kun avasin TV:n siellä oli menossa One Way:n ohjelma. Puhujan nimeä en kuullut, mutta täyttä evankeliumia kuulin ja sain ahaa-elämyksen. Yritän selvittää sitä Sinullekin Lähimmäiseni.

Puhuja sanoi, että Jumala antoi Aadamille ja Eevalle elämänsä hallintaoikeuden, mutta he myivät sen saatanalle. Muistamme minkälainen sekasorto siitä tuli. He alkoivat lymytä piiloon Jumalan katseelta. Alkoivat syytellä toisiaan. Rakkaus ja rauha oli tipotiessään.

Jumala halusi, että ihminen saa elää vapaana saatanan ansoista ja tehdä sydän vapaana työtään ja Hänen rakkautensa voimassa, auttaa lähimmäisiään heidän hädässään ja rakastaa puolisoaan täydellä Jumalan tarkoittamalla rakkaudella, ja rakastaa lapsiaan, että hekin oppisivat tuntemaan Jumalan tahdon.

Senvuoksi Jumala lähetti Poikansa maailmaan pelastamaan meidät lain alaiset armon alaisuuteen. Jeesus tuli tekemään meitä varten uuden liiton, joka on Jeesuksen puhdistustyö ihmis-sydämessä. Jeesus pesee synnit pois ja tulee itse sydämen valtiaaksi. Hän palauttaa ihmisen Jumalan yhteyteen. Saamme elää jo täällä Jumalan valtakunnan kansalaisina. Tiedämme mitä on rakkaus, ilo, ja rauha Pyhässä Hengessä.

Puhuja lopetti tähän tapaan: "Eihän tässä mitään hätää ole. Kristus on lain loppu. Olemme vapaita.Saamme riemuiten jatkaa matkaa Isän lapsina!"

Tänä aamuna, 4.4.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos kun jaoit kanssamme.
Hyvää ja siunattua viikonloppua sinulle sinne suomeen.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Sinulle myös hienoja kevätpäiviä ja Jumalan siunausta! Mummi