lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kristus valaisee

Rakas Lähimmäiseni, ramattutunnista ja Jumalan sanan puhuttelusta iloiten menin nukkumaan eilen illalla. Puoli yhdeltä Isä herätti minut rukoilemaan. Eilen kuulin jonkun sotaherran sanoneen, että he voivat aloittaa kolmannen maailmansodan.

Isä, kuuletko kuinka vastuuttomia nykyiset päättäjät ovat! He eivät tiedä, kuinka paljon tuhoa ja murhetta he aiheuttavat jos sen tekevät. Isä, anna heille viisautta käydä neuvottelupöytään! Rakas rukoileva ystäväni, huudetaan yhdessä Jumalan puoleen! Herra armahda meitä ihmisiäsi tässä ruutitynnyrissä. Anna päättäjille viisautta ja pitkämielisyyttä, sopia erimielisyydet. Rakas Jumala, Sinä voit auttaa ja armahtaa! Sinä voit herättää ihmiset pimeydestä valoon. Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!" Ef. 5:14.

Kuinka Kristus valaisee ihmisen? Jeesus kertoo sen Galileaan tulleille opetuslapsilleen: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28:16-20. Tässä toimii Jeesuksen ylösnousemusvoima! Ylistetään Jumalaa, kiitetään Hänen nimeänsä, "Sillä Herra on hyvä, hänen armonsa pysyy iankaikkisesti ja uskollisuutensa polvesta polveen." Ps. 100:5.

Tänä aamuyönä, 26.4.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos sinulle mummi kun muistutat ohjaat meitä rukoilemaan.
Aina emme muista rukoilla päättäjien puolesta, vaan usein vain huomaamme heidän vikojaan ja niitä motkotamme. Käänytää Jumalan puoleen ja rukoillaan kaikkien päättäjien puolesta. Rukouksessa on voimaa.
Siunausta sinun päivääsi.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitos,kun yhdyt rukoukseen! Nyt tarvitaan paljon rukousta, ettei palo syty vahingossa!Rakas Jumala, varjele ja auta! Sinun nimessäsi Jeesus!Aamen. Mummi