sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Hyvää ystävänpäivää!

Rakas Lähimmäiseni, hyvää ystävänpäivää! Meillä on suuri ilo toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille lähella ja kaukana oleville ystäville, sillä parhain ystävämme, Jeesus, on siunannut armollaan ja rakkaudellaan meitä heti herättyämme, ja tämä ihmekone vie viestin perille jokaiselle, joka haluaa toivotuksen vastaanottaa. Kiitetään ystävistä hyvää Jumalaa! Ystävä on Jumalan lahja.

Tämän lepopäivän aihe on: "Jeesus kiusaisten voittaja" Evankeliumitekstin luemme Matt. 4: 1-11:
"Sitten Henki vei Jeesuksen ylös erämaahan perkeleen kiusattavaksi. Ja kun Jeesus oli paastonnut neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä, tuli hänelle lopulta nälkä. Silloin kiusaaja tuli hänen luoksensa ja sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin käske näiden kivien muuttua leiviksi". Mutta hän vastasi ja sanoi: "Kirjoitettu on: "Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee." Silloin perkele otti hänet kanssansa pyhään kaupunkiin ja asetti hänet pyhäkön harjalle ja sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin heittäydy tästä alas, sillä kirjoitettu on: "Hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn, ja "he kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi." Jeesus sanoi hänelle: "taas on kirjoitettu: "Älä kiusaa Herraa, sinun Jumalaasi." Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankest maahan ja kumarrat minua". Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois saatana, sillä kirjoitettu on: "Herraa, sinun Jumalaasi pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata kumastaman". Silloin perkele jätti hänet; ja katso, enkeleitä tuli hänen tykönsä ja he tekivät hänelle palvelusta."

Lähdetään seurakuntaan kuulemaan Sanan Saarna ja kohtaamaan Jeesus, Vapahtajamme, ehtoollisella. Seurakunnassa tapaamme myös ystäviä! Ole siunattu, rakas Ystäväni!

Tänä aamuna, 14.2.2016, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Pekka Niemi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää.☺T. Pekka

mummi kirjoitti...

Pekka rakas, hyvää ystävänpäivää ja kaikkia muitakin hyviä päiviä Sinullekin jatkossa! Mummi