sunnuntai 7. helmikuuta 2016

"Jumalan rakkauden uhritie."

Rakas Lähimmäiseni, Tämään on laskiassunnuntai, on kevään tuntua ilmassa ja on "pitkiä pellavia"!  Minun lapsuudessani mentiin suurin joukoin mäkeä laskemaan ja huudettiin: "Pitkiä pellavia!" Toivotettiin hyvää pellavasatoa ja yritettiin voittaa toisemme mäenlaskussa.

Tämän lepopäivän otsikko on: "Jumalan rakkauden uhritie". Evankeliumiteksti on Luukas  18:31-43: - - - Silloin sokea mies huusi: "Jeesus , Daavidin Poika, armahda minua!" Jeesus pysähtyi ja käski tuoda hänet luokseen. Mies tuli, ja Jeesus kysyi häneltä: "Mitä haluat minun tekevän sinulle?" Mies vastasi: "Herra, anna minulle näköni," Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Saat näkösi, uskosi on parantanut sinut." siinä samassa mies sai näkönsä, ja hän lähti seuraamaan Jeesusta ylistäen Jumalaa. Ja kaikki, jotka näkivät tämän kiittivät ja ylistivät Jumalaa!"

"Herra, sinä osoitit meille, että rakkaus ei ole vain sanoja. Se ei ole vain omien tunteiden seuraamista ja elämistä niiden mukaan. Se merkitsee uhrauttumista ja itsensä slttiiksi antamista. Se merkitsee sitoutumista rakkauden kutsumukseen niin hyvinä kuin raskainakin aikoina. Sinulle se merkitsi kaikesta omasta luopumista.Lopulta annoit pois oman elämäsi, jotta toiset saisivat elää. Kiitos esimerkistä, jonka meille annoit.." Sanan ajan rukous.

Rakas Jumala, kiitos elämästä ja kiitos, että hoidat meitä kaikkia lapsiasi. Kiitos, että kaikkein pienimpiä erityisesti siunaat ja hoidat! Kiitos, että Sinä luot uutta! Kiitos, Jeesus, että Sinä
annoit henkesi, että me kaikki saamme elää Sinun rakkaina lapsinasi! Siunaa, Herra kaikkia rakkaamme tänään ja joka päivä! Aamen.

Tänä aamuna, 7.2.2016, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Kiitos tästä. Mukavaa laskiaissunnuntaita! Oletko mummi kiinnostunut puutarhakirjoista? Jos olet, niin blogissani on parhaillaan arvonta, jossa palkintoina on kolme mielenkiintoista puutarhakirjaa.

mummi kirjoitti...

Rakas Anneli A, kävin blogissasi, mutta en osannut tehdä mitään. Osallistuisin mielelläni avontaan. Kuinka se tapahtuu? Pihani on uusintatilassa. Tarvitsisin ohjeita. Mummi