torstai 18. helmikuuta 2016

Kristus -kalliolla.

Rakas Lähimmäiseni, muistatko Sinä Jeesuksen vuorisaarnan? Jaakko Haavio on ottanut tämän päivän rukoukseen Jeesuksen sanat Kristus -kalliolle perustetusta elämästä. Useimmat meistä olemme eläneet ainakin osan elämästämme tunteiden vuoristoradalla. Silloin elämä on turvatonta. Perustamme luulojen ja uskomusten varaan: Kukaan ei minusta välitä! Rakas Lähimmäiseni, Kristus -kallio on turvallinen asuinpaikka. Jeesus kutsuu meitä tänäänkin: "Tulkaa minun tylköni kaikki!".  "Minä anna teille levon!"

"Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu. - Ja kun Jeesus lopetti nämä puheensa, olivat kansanjoukot hämmennyksissään hänen opetuksestansa, sillä hän opetti niinkuin se, jolla on valta. Matt.7: 24-29.

"Me kiitämme sinua, rakas taivaan Isä, että suot meidän rakentaa elämämme järkkymättömälle perustukselle, Kristus -kalliolle. Auta meitä oikein valitsemaan elämämme rakennuspuut. Rakenna itse meille koti, jossa rauha ja rakkaus asuvat, jossa armo ja totuus kohtaavat toisensa ja jossa jokaista kodin jäsentä rakastetaan ja kunnioitetaan. Anna meidän pienimmästä suurimpaan asti tuntea, että Sinä olet hyvä ja että sinä meitä Kristuksessa rakastat."

Tänä aamuna, 18.2.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Aammen. Kiitos taas niin hyvästä kirjoituksesta ja rukouksesta.
Siunausta sinulle.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitos mukanaelämisestäsi! Herra siunatkoon Siua ja kaikkia lukijoitani! Mummi