lauantai 13. helmikuuta 2016

Lepo väsymykseen.

Rakas Lähimmäiseni, laatikoita siivotessani löysin luettelon, johon on koottu Sanan lupauksia lohduttamaan ja virkistämään meitä eri elämäntilanteissa. Aloin katsella niitä ja ihastuin. Aika vierähti taas yli puolenyön. Valitsen tähän lauantaihin Sanan voimaa väsyneelle. Monenlaisista asioista meille kertyy väsymystä. Levähdetään Sanan äärellä, rakas Lähimmäiseni!

Lepo väsymykseen: Matteus 11: 28-30. "Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä anna teille levon. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä, niin te löydätte levon sielullenne."

Room. 8: 31-38: ...."Mutta hänen kauttansa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä rakastaa. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema, eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."

Psalmi 23: " Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.Viherjäisille niityille hän vie minut lepäämään, virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa. Hän virboittaa minun sieluni, hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti."

"Jeesus luona armopöydän sinut löydän, siinä mulla kyllin on." Siellä armo, rauha ,ilo, siellä elo, sieltä löydän ravinnon." Virsi 225: 1. Kiitos Jeesus! Tänä aamuna, 13.2.2016, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Voin ihan kuvitella, kun ihastuneena löysit sen paperin:) Minulle tuli mieleen, että on kuin olisit löytänyt laatikostasi helmiä. Siunattua päivää ja koko viikonloppua sinulle Mummi!

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, löysin todella hyvän paperin, Jumalan sanaa ohjeeksi meidän murheisiimme ja epätoivoomme. Apu tulee Jumalalta! Sanan lupaukset kantavat! Herra teitä kaikkia siunatkoon! Mummi