lauantai 27. helmikuuta 2016

Sana ei tyhjänä palaa.

Rakas Lähimmäiseni, kiitetään siitä, että Isä on antanut meille uuden aamun! Kylmä kuu katselee minua ikkunasta. Pakkasta on 12 astetta. Emme vielä pääse lumesta ja liukkaista teistä. Ulosjäänyt autoni on paksun lumen alla. Pihapupuilla on ollut uneton yö. Kuutamossa ne ovat  hyppineet sinne tännee. Aurinkoista ulkoilupäivää Sinullekin toivon, rakas kanssakulkijani!

Ihana teksti meille Jesajasta, 55: 9-11: "Niinkuin sade ja lumi tulevat taivaasta eivätkä sinne enää palaa, vaan kastelevat maan, joka hedelmöityy ja versoo ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän, niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee, se ei tyhjänä palaa, vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän."

Juha Vähäsarja jatkaa: "Siemen on Jumalan sana, joka antaa kylväjälle sadon ja nälkäiselle leivän. Kylväjä ei säästele siementä eikä kylvä omiaan, vaan levittää Jumalan sanan lupauksia. Näin maa hedelmöittyy sateen alla ja versoo ja antaa lopulta leivän, joka ravitsee nälkäisen. Sanan kylvö kovettaa kovan maan, mutta hedlmöittää hauraan ja janoavan. Tyhjänä se ei koskaan palaa. Sana täyttää Jumalan antaman tehtävän. Meidän osamme on levittää sopivalla tai sopimattomalla hetkellä sanaa edelleen eteenpäin. Se ei tarkoita tyhmää käytöstä tai ylimielisyyttä, vaan sitä, että olemme valmiit vastaamaan toivomme perusteista missä ja milloin tahansa. Kun Jumalan sanaa reippaasti kylvetään, se kantaa aina myös hyvää hedelmää. Joskua se tuottaa kymmenkertaisen sadon, joskus sata. Miten nyt Jumala sen hyväksi näkee."

Tänä aamuna, 27.2.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: