torstai 4. helmikuuta 2016

Jeesuksen siunaus.

Rakas Lähimmäiseni, olet varmaan paininut jonkin pitkään kestäneen, keskeneräisen asian kanssa? Olet huomannut, kuinka se on stressanut Sinua? Minulta sellainen taakka putosi eilen harteiltani. Eilen iltarukouksessa kiitin Herraa ja minua auttanutta henkilöä kiittämästä päästyäni! Tuli helppo levollinen olo. Tuli armahdetun ilo! Saamani ilon halusin jakaa. Esirukoukseni Isän kasvojen edessä kesti ainakin tunnin.Tänä aamuna nukuin seitsemään! Kiitos, Isä!

Ilosanoma Jeesukselta tulee meille tänään Jesajan kautta. Luku 43: jae 1: "Ja nyt - näin sanoo Herra, joka sinut loi, Jakob, joka sinut muovasi, Israel: - Älä pelkää, minä olen lunastanut sinut. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun."

Juha Vähäsarja jatkaa: "Älä enää pelkää, että joutuisit hukkaan. Älä pelkää, ettei lunastus Golgatan keskimmäisellä ristillä koskisi myös sinua, heikkoa ja haurasta. Älä pelkää, ettet olisi Jeesuksen oma, vikka kokisitkin olevasi liian surkea ja syntinen. Totta kai sinä kuulut hänelle, joka on sinut lunastanut omakseen - kenelle muullekaan? Olethan Jumalan käteen piirretty ja hänen haavoihinsa kätketty. Onhan hän sinua rakastanut iankaikkisella rakkaudella jo ennen kuin ensimmäinenkään päiväsi oli koittanut. Onhan hän sovittanut jokaisen syntisi ja kantanut syyllisyytesi. Onhan sinut kastettu hänen nimiinsä, sinetöity Jeesukselle. Sinä olet todellakin hänen, älä koskaan sitä enää epäile. Olet nimeltä kutsuttu Jumalan lapsi."

Kiitos, Jeesus, että Sinä elät kanssamme arjessa ja Pyhän Hengen kanssa armahdat, siunaat ja vahvistat! Pyhitetty olkoon Sinun nimesi! Aamen.
Tänä aamuna, 4.1.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Kyllä, niin tuttua on se keskeneräisen asian levottomuus - juuri tälläkin hetkellä. Välillä jo luulin asian helpottaneen ja se oli vapauttavaa, kunnes totesin ettei tämä vielä ole selvä.

mummi kirjoitti...

Herra auttakoon Sinut ulos tuosta keskeneräisestä asiasta, rakas Metsäntyttö, että saisit rauhalliset , levolliset unet! Mummi